2777
2789
عنوان

حالم بهم میخوره که شوهرم به زنای دیگه نگاه میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 98840 بازدید | 341 پست
منم مثل تو ام دقیقا شوهرم همینا رو بهم میگه وقتی نگاه میکنه

تازه به بار میرفت محل کار دوستش صدای خانوم و دختر میومد بعدش اومد گفت منشی استخدام کرده بچه!!!یه بار رفتم زنه دقیقا همسن سال خودم بود😀 

وقتی کارهایی که میکنیم فقط به خاطر نفس خود عمل باشه و نه به انتظار پاداش از هر کاری که میکنیم لذت میبریم❤نظرتو میتونی ریپلای کنی ولی تحمیل نه 😉

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی جدا میشین ازش

اره من جدا شدم اینارم از شوهرم گفتم هم هیز بود هم رفت با یه خانوم میکاپ ارتیست دوست شد من دو ماهه جدا شدم ولی بچه ندارم ولی اگر بچه هم داشتم اون مرد نامردو تحمل نمیکردم یه عمرر

خب ما که از جنس اونا خبر نداریم شاید دید جنسی نیست

میتونه کنجکاوی باشه یا هر چیز دیگه

ما هم ممکنه نگاه کنیم هم به همجنسامون هم غیرهمجنسمون صرفا دلیلش دید خاص و منظور دار نیست

این که کم پشتی موهاتون رو تو ذهنتون بسط دادین ممکنه رو برداشتتون از قضایا تاثیر بذاره 

اوووووف چ حالی داره ازت خواستگاری کنن جلوی شوهرت. من ک برام چند بار ک پیش اومده تنها بودم و برای شوه ...

نه شوهر من حرص میخوره شدید بعدش به طرز عجیبی قدرمو میدونه

وقتی کارهایی که میکنیم فقط به خاطر نفس خود عمل باشه و نه به انتظار پاداش از هر کاری که میکنیم لذت میبریم❤نظرتو میتونی ریپلای کنی ولی تحمیل نه 😉
شما اگه بدونید شوهرتون با یه خانم شوهردار و بچه دار  رابطه داره  و خانمه خیلی هفت خط باشه& ...

اونجا دیگه بحث گریه و غصه نیس،چون خیانت خط قرمزمه ،زندگی شوهرمو سیاه میکردم،امیدوارم شما تو این موقعیت وحشتناک نباشی عزیزم

میدونی انقدر سر این موضوع تا حالا دعوا کردیم،دیگه متنفرم بخام به روش بیارم،خودم نه بدتیپم نه بد قیاف ...

عزیزم بارداری هم آدمو حساس میکنه.منم سر بارداری شکاک شده بودم ولی الان عین خیالم نیست

🎨 گالری   ❤زندگی آبتنی کردن در حوضچه ی اکنون هست ❤                *سهراب سپهری*
الانم که همه موهاشونو میریزن بیرون  حالا نشون ندن به خیابونیا راحت نمیشن علفهای هرز

عجب  پس ما علف های هرزیم شما  گل و بلبل های کشور😁

شوهر منم نگاه میکنه بعدش مثلا به طرف  میگه خاک تو سرت تیپشو ببین😂 انگار نگا نکنن میمیرن. منم یه بار خیلی ناراحت شدم با شوهرم خیابون میومدیم من باهاش حرف میزدم یه لحظه دیدم کل حواسش به دختر رو به رو مونه اصلا نفهمید من چی گفتم. بعدش اعتراض کردم گفت به مغازه نگا میکردم یعنی همچین موجوداتی هستن. بعضی خانما هم مثل نمایشگاه هستن من که زنم خودم جذبشون میشم چه برسه به مردا

وا

خب انقدر به خودشون میرسن که انگارمیخوان برن عروسی ....بخدا انقدرخشگل میشن که منم شوهرم نگاشون میکنه من خودمم بکشم مثل اونا خشگل و زیبا نمیشم اونوقت این اسمش دشمنی نیست از نظر شما?

به آب و دونه ها  دلخوش نباشیم
ذاته مرده جانم عادت كن من اوايل سختم بود الان خودم يكي خوب باشه نشونش ميدم نريزيد سرم

نمیریزیم‌سرت.ولی این کار اشتباهه‌.تازه میگن‌جلو شوهرت از زن دیگع‌تعریف‌نکنین.شما نشونش میدی.

چندش ترین شوهرا اونایی هستن ک خودشون همه جارو دید میزنن.بعد مث سگ هار گیر میدن ب زنشون.شوهر من عاشق با.....سن بزرگه.بعد همیشه ب من گیر میده ک لباست تنگ نباشه درصدرتی ک من باس....نم کاملا معمولیه.چون خودش کووون بقیه رو دید میزنه فک میکنه بقیه ی مردام مال منو دید میزنن!!!!!

❤❤❤
میدونی انقدر سر این موضوع تا حالا دعوا کردیم،دیگه متنفرم بخام به روش بیارم،خودم نه بدتیپم نه بد قیاف ...

نه گریه نکن الانم بارداری کل انرژیت داره صرف رشد جنینت میشه غصه هم بخوری که پوست و موهاتو از دست میدی واقعا سخته نمیتونه ادم واقعا بی خیال بشه مخصوصا که ادم میدونه اینا درست بشو نیستن بخدا میفهمم