2777
2789
عنوان

عامل اصلی خیانت زنه😒😠

982 بازدید | 106 پست

من می گم زن و دلیلم دارم برای حرفم.

تا زمانی که زن به مرد چراغ سبز نشون نده مرده به زن خودش خیانت نمیکنه می کنه؟

اونایی که می گید می کنه، اگه هیچ زنی بهش پا نده به ده تا پیشنهاد می ده وقتی دید هیچ کس رضایت نمیده دیگه بی خیال می شه اما وقتی هشتا از اون  ده تا لبخند می زنن و با ناز رد می کنن یا نمی کنن نباید دیگه مردارو محکوم کرد کرم از زنه!

من طرف مردارو نمی گیرم من حرفم اینه ما زنا خودمون به فکر خودمون نیستیم مایم که اگه شوهرمون خیانت کنه به لحظه نمی رسه که میریم طلاق می گیریم بعدشم ۶۰ ۷۰ درصدمون زندگی یه همجنس دیگه خودمون رو بهم می زنیم. بدون این که صاف و صادقانه از خودتون بپرسید کجا برای شوهرم کم گذاشتم که این جوری شد؟

یکی به نیاز های شوهرش بها نداده!

یکی توی خونه مثل ننه بزرگ شوهرش لباس می پوشیدع بیرون هفتاد قلم ارایش داشته!

یکی شلختس یکی به خودش نمی رسه یکی شوهرشو درک نمی کنه یکیم مثل خیلی از ماها تمام فکر و ذکرش شده یه تیکه اهن و اینستاگرام و کوفت وزهرمار و یکیم این قدرررر سر شوهرش غر غر زده تا بالاخره یکی پیدا شده مثل قناری زیر گوش شوهرش چه چه عاشقونه سر بدع!

پیشنهاد خواهرانه من

اگه از شوهرتون خیانت دیدید برای بار اول ببخشید و ازش بپرسید چرا؟ شما کجا براش کم گذاشتید و مطمعن باشید جوابی که اصلا فکرشو نمی کردید میگیرید. اما اگه شما خودتون رو اصلاح کردید و باز تکرار شد بعد زندگیتون رو از هم بپاشید

خدا همه عاشق ها رو بهم برسونه  

تف🥴💦کاربری چهارممه شماره والدین به فنادادم همینک با شماره  نامحرم میام سایت🤣🤣                                         آهای خوشگل خانومی که ازمن بدت میادهر طرف میرم دنبالم میایی و گزارش میزنی برام، من عاشقتم تانکرعقده🤪🤣                       پسرمادرت😒میگن که** بنده هم آفت جونم🤯 هم نامهربونم 🤠هم قَدرت ندونم 😮هم بادیگرووونم🤪پس درخواست دوستی نده تا مورد ظلم واقع نشوی😎                    تمام شخصیتی که ازمن تواین سایت میبینین درواقع شخصیت اصلی من نیست! تونمیتونی منُ بشناسی مگر اینکه من خودِ واقعیم رو بهت نشون بدم✌ اینو از خودت مطمئن باش...            

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرد اگه مرد باشه اول اینکه به ۱۰تا پیشنهاد نمیده دوما هم پیشنهادم بدن بهش رد میکنه 

دیدم که میگما

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....

ترور میشی به زودی زن هرچیم باشه مرد می تونه جدا بشه نه خیانت انگار آقا کلا سیب زمینیه این وسطو از خودش اراده نداره

همه ی انسان ها باهم برابرند،اما بعضی ها برابرترند

اگر هزار تا زن چراغ سبز نشون بدن مردی که متعهده و پاش نمی لنگه خیانت نمیکنه

از این دید هم نگاه کن

زندگی شاید ان جشنی نباشد که انتظارش را داشتی            اما حالا که به ان دعوت شدی تا می توانی زیبا برقص Ես փնտրում եմ հին հայ ընկերներ

اونوقت اگر ما خیانت کردیم هم شوهرامون باید ببخشن دیگه شاید اونا کم گذاشتن دیگه با توجه به توجیه شما

وقتی کارهایی که میکنیم فقط به خاطر نفس خود عمل باشه و نه به انتظار پاداش از هر کاری که میکنیم لذت میبریم❤نظرتو میتونی ریپلای کنی ولی تحمیل نه 😉