2777
2789
عنوان

کیا فیلم ترسناک میبینن💀👻😱

1130 بازدید | 65 پست

فقط یه بار چند سال پیش دیدم،

شب بود و شوهرمم خواب

از ترس اون شب نه رفتم دستشویی و نه آب خوردم

ولی یه هیجان باحالی داشت

دوست دارم بازم ببینم،فقط سکته مکته نمی کنم که😱😧😧

شماها نمیترسید می بینید

یه چند تاشو معرفی کنیید😟😬😬😬

🎨 گالری   ❤زندگی آبتنی کردن در حوضچه ی اکنون هست ❤                *سهراب سپهری*

سجین یک و دو .

اقایون لطف کنید منو به هیییییییییییچ وجه ریپلای نکنین .اصلا از وارد کل کل شدن با اقایون خوشم نمیاد .این به این معنا نیست که با حضور کاربرای مرد مشکل دارم بلکه به این معناست دلم نمیخواد با بیشعوراشون دهن ب دهن بذارم .من خودم کاربرای مرد  مودب رو ریپلای میکنم و تو تاپیکاشون هم شرکت میکنم  توضیح دادم که دیگه کسی سوال نکنه ممنون  ❤.خانما اگه یه پسر چشم ابی قد بلند خوشگل دیدین اون شوور منه گم شده بدینش بهم 😎😎😎

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من که خیلی میترسم و علاقه ایی به این فیلم ها ندارم 

من تو حالت عادی نشسته باشم یکی صدام بزنه 60 متر میپرم بالا از ترس وای به حال این که این فیلم ها ببینم و تنها هم باشم

خدایا شکرت 🙏🏻
احضار

منظورت سریال احضاره؟؟؟

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم