2777
2789

دوستای گلم میگن اگه چهل مومن برای کسی دعا کنن دعاش مستجاب میشه💜 میشه لطفا به نیت رفع کدورت و دعوا بین کسایی که خیلی دوستشون دارم سوره نصر رو بخونید؟ خیلی کوتاهه لطفا برام دعا کنید منم براتون صلوات میفرستم😘

لطفا اگه میخونید لایک کنید منم دعاتون کنم😘

مریمم💙 ***و خدایی که به شدت کافیست***        

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خوندم

لطفاً شما هم برا من و همسرم دعا کن مشکلمون حل بشه.دیگه دارم دق میکنم

به بدترین شکل ممکن غمگینم... یعنی میشه یه روزی حالم خوب بشه... دوتا چایی بریزم یکی برای خودم یکی برای همسرم... یعنی میشه خدا... دوباره کنار هم باشیم...خدایا تورا به حرمت حسین گناهامونو ببخش و گره از مشکلاتموم خودت باز کن.

@باشکوه

@لبخندنگاه

@چمنگل

@طلاونقره

@نیلوفر74

🙏💙💚🌼

لطفاً واسه حاجت روا شدنم یه صلوات بفرستین ممنون🙏🙏😘                                                                                       همواره باهم مهربان باشیم مهربانی اولین گام برای رسیدن به خداا✨                             خرم آن روز کز این منزل ویران بروم💔.                              درد لحضه رو کسی میفهمه که منتظر میمونه⏳.                 🦋🦋مثل یه پروانه ببین اسیرمُشتِ بسته ام🦋🦋          💙خدایا تنها فقط ازتو میخواهم💙.                                                    😍98/12/4🥰🥰💕💖💖🌠✨👩‍🎓                                  🙄🤐😥☹️🤕🥴😕                                         🥰99/2/27🤗💚💙💕😍                                                                                         🕋همواره به خدا امیدوارباشید🕋                                    🕋الهیییییی به امید تو🕋.       
خوندم برات انشااا مشکلت حل بشه. دعا کن عزیزانم سلامت باشن همیشه

حتما عزیزم الهی همیشه شاد و سلامت باشید خودتون و عزیزانتون❤️

مریمم💙 ***و خدایی که به شدت کافیست***