2777
2789
عنوان

یه پسر بازیم میده تورو خدا بیاین

224 بازدید | 45 پست

سلام خوبین

من تازه الان اومدم نی نی سایت 

اومدم از شماها کمک بگیرم 

نه جایی رو دارم ن کسی رو دردامو ریختم تو دلم دارم دق میکنم

من ۱۷ .۱۸ سالمه

عاشق پسر خواهر شوهر آبجیم شدم

ک ۴ سال پیش سال ۱۴۰۰ ک وقتی تو شاد درس میخوندم بهم‌پیام داد ابراز علاقه کرد گفت دوسم داره

منم از ته دلم عاشقش شدم جوری تموم زندگیم دلخوشیم اون شد

الان ۴ ساله از رابطمون گذشته

این پسر تو این چهارسال زنگی بهم نزده  کل رابطمون ک ۲۴ ساعته باهمیم فقط پیامه 

اخرین بارم دوسال قبل دیدمش اونم خونه‌ی خواهرم

و شماره ی واقعی خودش دستم نیس

یه شماره ی بهم داده ک وقتایی ک بامنه روشنه 

من الان شک دارم ک این پسر خودش نیس شوهر خواهرمه که خودشو زده جاش

چون هزار تا مدرک دارم

تورو خدا کمکم کنین

به امام رضا قسم اگه دروغ بگم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من چند روز قبل که دیگه شکام جدی شده بود به شماره  خود پسره پیام دادم همون ک بهم نمیداد از گوشی خواهرم برداشتم

پیام دادم خودمو نگفتم ک یه وقت اگه خودش نباشه برا خواهرم زشت نشع

بعد اون وقتی پیام دادم اصلا انگاری نشناخت‌ منو بهش گفتم شمارتونو از یه نفر گرفتم گفت اون شماره از ما نیییس همینی ک من ۴ ساله باهاش حرف میرنمممم

این شماره ی ک من ازش دارم همون ۴ سال قبل قبل اینکه این پسره بیاد تو زندگیم یه بار به اسم شاگرد شوهر خواهرم مزاحمم شد ک پا ندادم

الان میگم همون شوهر خواهرم بوده ک وقتی اون زمان قبول نکردم الان این شکلی با اسم خواهر زادش اومده 

خوب الان میخوای چیکار کنی؟

من اونقدری روانیییش شدم ک به خودم امید الکی دادم گفتم ن مهدی خودشه آخه کی دلش میاد ۴ سال اینجوری کنخ اونم شوهر خواهر خودم

ولی امروز اومد بهم گفت من میخاستم بیام خواستگاری تو باورم نکردی همه چی خراب شد

برو با داییم ینی همون شوهر خواهرم رابطه ی جن..س برقرار کن باورت کنم

ینی دارم میمیرماااا