2777
2789
عنوان

سه ساله چادری شدم:)

| مشاهده متن کامل بحث + 1032 بازدید | 97 پست
نه خب چه اشکالی داره .مهم اعتماد به نفسه .یه خانمی تو یه سفر به ترکیه با ما از ایران همراه بود .چادر ...

عزیزم .. واقعا  درسته ♡  من خودمم همیشه سعی کردم اعتماد به نفسمو حفظ کنم ، هرچند ؛ وقتایی که تو مغازه ها رام نمیدن و هنوز هیچی نگفتم بهم توهیین میکنن دلم میگیره و تو خودم میرم تا مدت ها ..

من و همه ی خواهرانم توی نی نی سایت، کنار هم ..
نه خب چه اشکالی داره .مهم اعتماد به نفسه .یه خانمی تو یه سفر به ترکیه با ما از ایران همراه بود .چادر ...

احسنت بهتون به این میگن احترام به عقاید دیگران کاش یه عده یاد بگیرن ازتون 

اگه میشه برای ظهور امام زمان و حاجت روایی خودتون و من صلوات بفرستین .. مطمـئن باش که خداوند تو را عاشقانه دوست دارد ؛ چون در هر بهار برایت گل می فرستد و هرروز صبح آفتاب را به تو هدیه می کند. به یاد داشته باش که پروردگار عالم با این که می تواند در هر جائی از دنیا باشد ، قلــب تو راانتخاب کرده و تنها اوست که هر وقت بخواهی چیزی بگوئی گوش می کند ..مریم سابق هستم تو سایت جدید نتونستم با کاربری مریم وارد بشم..🌹🌹🌹تیکر‌تولد یک‌سالگی گل پسرم .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شماهااا؟ عزیزم اگه کاملن دین دار بودی مرز بندی نمیکردی  

ایشون که حرف بدی نزدن چه مرزبندی کردن خب درست میگن یک عده ای هستن به اسم دین هرکاری دلشون میخواد میکنن اینها دیندار واقعی نیستن و مردمو نسبت به دین بدبین میکنند 

اگه میشه برای ظهور امام زمان و حاجت روایی خودتون و من صلوات بفرستین .. مطمـئن باش که خداوند تو را عاشقانه دوست دارد ؛ چون در هر بهار برایت گل می فرستد و هرروز صبح آفتاب را به تو هدیه می کند. به یاد داشته باش که پروردگار عالم با این که می تواند در هر جائی از دنیا باشد ، قلــب تو راانتخاب کرده و تنها اوست که هر وقت بخواهی چیزی بگوئی گوش می کند ..مریم سابق هستم تو سایت جدید نتونستم با کاربری مریم وارد بشم..🌹🌹🌹تیکر‌تولد یک‌سالگی گل پسرم .
شماهااا؟ عزیزم اگه کاملن دین دار بودی مرز بندی نمیکردی

اشتباه کردم حرفت درسته .. سه سال پیش من همونی بودم که از همه بدتر بودم و الان بد حرف زدم.. ببخشید :( اشتباه کردم :(  از دهنم پرید .. واقعا واقعا همه چی تو هم پیچیده :( یه زمانی واسه سخنران ها نامه مینوشتم و باهاشون دعوا میکردم که چرا شما و اونا میکنین ، الان بدتر از هر قماشی شدم .. از خودم بدم اومد .. بازم ببخشید :(  

اشتباه کردم حرفت درسته .. سه سال پیش من همونی بودم که از همه بدتر بودم و الان بد حرف زدم.. ببخشید :( ...

خواهش میکنم من کسی نیستم ببخشم ولی همه بنده خدایم  حالا هرکی اعتقاد خودشو داره 

دختر عموم پروفایلش زده خوشبختی یعنی اسمِ شوهرت مرتضی باشه یِ دلِ سیر گریه کردم برا همه ی اون بدبخت های که اسم شوهرشون مرتضی نیست خدایا خیلی بی انصافیه.
ایشون که حرف بدی نزدن چه مرزبندی کردن خب درست میگن یک عده ای هستن به اسم دین هرکاری دلشون میخواد میک ...

عزیزم من با خودش حرف زدم جوابم گرفتم 😐

شما؟

دختر عموم پروفایلش زده خوشبختی یعنی اسمِ شوهرت مرتضی باشه یِ دلِ سیر گریه کردم برا همه ی اون بدبخت های که اسم شوهرشون مرتضی نیست خدایا خیلی بی انصافیه.
ایشون که حرف بدی نزدن چه مرزبندی کردن خب درست میگن یک عده ای هستن به اسم دین هرکاری دلشون میخواد میک ...

من بد گفتم خواهر .. زندگی کردن سخت شده .. چادرمو دوست دارم ولی جامعه ای که نسبت به اونها نسبت داده میشم رو نه .. اگه کسی از چادری ها بدش بیاد خیلی حق داره و سه سال پیش منم همینطوری بودم، از حراستی های دانشگاه و نگاه های کنجکاو و نامهربکن خانوم ها خیلی بدم میومد و الان منم جزو اون آدم ها به حساب میام ، پس حق میدم ازم بدشون بیاد :(  میدونین این یکی از ابعاد انتخاب کردن حجابه .. 

من الان یکم افسردگی گرفتم خواهر و یکمم خودآزاری دارم :) ببخشید دخالت کردم ♡

نه عزیزم تاپیک برای همینه دیگه نظرای متفاوتی داره 

فقط نمیدونم بعضیا چرا جو میدن

نه عزیزم تاپیک برای همینه دیگه نظرای متفاوتی داره  فقط نمیدونم بعضیا چرا جو میدن

درسته خواهر ♡ به نظر من اتحاد داشتنمون و اینکه قبل از هر چیزی همدیگه رو انسان بدونیم و دوست داشته باشیم از همه چیز مهم تره ♡ 

نتیجه چی بگیریم آخرش ؟:) 

همه خدارو دوس دارن بهشم اعتقاد دارن حالا هرجور دوس دارن ازش تشکر میکنن و عبادتش میکنن 

به  ظاهرم نیس چادری بی دین داریم مانتویی با دین 

چادری با دینم داریم و مانتویی بی دین 

ولی چیزی ک هست قضاوت نباید کرد شاید یکی شبش گناهکار ترین ادم باشه ولی صبش توبه کرده باشه

نتیجه من: اینکه یکی از راه هایی که آرامش پیدا کنیم ، اینه که خدا رو بیشتر پیدا کنیم و به دستوراتش بیشتر عمل کنیم .. حالا توی هر دینی که هستیم تحقیق کنیم . 

دوم اینکه تحت هر شرایطی هم دیگه رو سعی کنیم دوست داشته باشیم و کسی رو به خاطر تفاوتش با ما ، طرد نکنیم .. 

سوم اینکه تغییرات و حوادث رو پذیرا باشیم .. دنیا واقعا چرخ ها داره ، تصمیم های ما و حادثه ها زندگی مارو تغییر میدن و خودمونو باید برای همه چیز آماده کنیم ♡ 

چهارم اینکه خوشحالم که باهاتون اشنا شدمو تونستم یکم درد و دل کنم خواهرام ♡ 

همه خدارو دوس دارن بهشم اعتقاد دارن حالا هرجور دوس دارن ازش تشکر میکنن و عبادتش میکنن  به &nbs ...

صدددد درصدددددد معتقدممم به حرفت عزیزدلمممم  !!!!! 

صدددد درصدددددد معتقدممم به حرفت عزیزدلمممم  !!!!!

قربونت عزیزم😊😙