2777
2789
عنوان

سه ساله چادری شدم:)

| مشاهده متن کامل بحث + 1032 بازدید | 97 پست
دست راست رو سرم  التماس دعا 😊

محتاجم به دعا تا الان ک خیییلی از خودم راضی بودم انشالا بتونم با همین فرمون برم جلو🤗🤗

من از این دنیا چی می خوام ...ی جعبه مداد رنگی... بکشم رو تن دنیا ... رنگ خوبی و قشنگیی...
مشکل دوتا شد واسه منم عجیبه میگین چادر میزارم  ما میگیم میپوشم  پس نتیجه میگیریم اصلا عج ...

ما میگیم سر میکنم.چادر سر می کنم روسری سر میکنم

لباس می پوشم

تازه انگشتر و النگو هم نمیپوشیم دست میکنیم😅😅😅

من لاک میزنم.مژه میکارم ...بی حجاب بیرون میرم ولی دلم پاکه ...اولین بار این طرز فکر رو بنی امیه رواج داد که بگه یزید گرچه زن بازه گرچه مشروبخواره گرچه نماز نمیخونه ولی ایمان داره .ایمان یه مسئله قلبیه.یزیدم قلبا با ایمانه و میتونه جانشین پیامبر بشه.اما قران همه جا میگه ایمان بااااااید با عمل صالح باشه .خدا ازما عبادت نمیخواد فرمانبرداری میخواد.همون کاری که ابلیس نکرداگه زنی با عطر،آرایش یا تیپش دل مردی رو ببره از طرف دیگه از دل همسرش بیرون میره.دیدی مردایی که با زنی پیرتر و زشتر خیانت میکنن؟مرد رو مبرا نمیکنیم ولی از طرف زن این تقصیر هست.بعضیا میگن آزادی پوشش باشه من هر طور خواستم بگردم. مرد باید حفظ حریم کنه اما خدا میگه مردها چشم رو کنترل کنن و زن ها حجاب داشته باشن.نمیشه زن به وظیفه ش عمل نکنه و از مرد انتظار تقوا داشته باشه .اگه به همین راحتی بود یوسف یوسف نمیشد.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

محبت دارین .. 

میدونین بچه ها اون هایی که گارد میگیرن به نظرم حق دارن .. من خودمم اون وقتا که هنوز اسلام حقیقی رو نمیشناختم ، زیاد نظر خوبی نداشتم به آدم های مذهبی .. وقتی که مجریان دین مون و تبلیغ کننده هاسون ادم های بدی ان تو جامعه ؛ انتظار داریم که مذهب و کسایی که نماد مذهبن چطور به نظر برسن ؟ مبلغ ها و مجری های دینمون  گند زدن تو این وادی  و مردم حق دارن بدشون بیاد از ماها :(  

من و همه ی خواهرانم توی نی نی سایت، کنار هم ..
ما میگیم سر میکنم.چادر سر می کنم روسری سر میکنم لباس می پوشم تازه انگشتر و النگو هم نمیپوشیم دست م ...

هاهاهاها من النگو و انگشتر میزنم :) بعد ازت میپرسم انگشترتو زدی خواهر ؟:)

تاپیک های تبلیغ حجابه ؟ تازگیا زیاد میبینم 

هاهاهاها نه بابا :) همینجوری گفتم بحرفیم .. ببینیم چطوره ؛ ازینکه گاهی احساس میکنم از جامعه و اطرافیانم طرد شدم خیلی احساس تنهایی میکنم .. نمیدونم چرا انقدر خودمونو از هم جدا کردیم :(  

هاهاهاها من النگو و انگشتر میزنم :) بعد ازت میپرسم انگشترتو زدی خواهر ؟:)

آره دستمه خواهر🙂

من لاک میزنم.مژه میکارم ...بی حجاب بیرون میرم ولی دلم پاکه ...اولین بار این طرز فکر رو بنی امیه رواج داد که بگه یزید گرچه زن بازه گرچه مشروبخواره گرچه نماز نمیخونه ولی ایمان داره .ایمان یه مسئله قلبیه.یزیدم قلبا با ایمانه و میتونه جانشین پیامبر بشه.اما قران همه جا میگه ایمان بااااااید با عمل صالح باشه .خدا ازما عبادت نمیخواد فرمانبرداری میخواد.همون کاری که ابلیس نکرداگه زنی با عطر،آرایش یا تیپش دل مردی رو ببره از طرف دیگه از دل همسرش بیرون میره.دیدی مردایی که با زنی پیرتر و زشتر خیانت میکنن؟مرد رو مبرا نمیکنیم ولی از طرف زن این تقصیر هست.بعضیا میگن آزادی پوشش باشه من هر طور خواستم بگردم. مرد باید حفظ حریم کنه اما خدا میگه مردها چشم رو کنترل کنن و زن ها حجاب داشته باشن.نمیشه زن به وظیفه ش عمل نکنه و از مرد انتظار تقوا داشته باشه .اگه به همین راحتی بود یوسف یوسف نمیشد.

هیچی زندگیم خیلی تغییر کرد ، خیلی عوض شدم و کلا مسر زندگیم تغییر کردم .. قبلا خیییلی بی قرار بودم ول ...

منم چادری بودم مانتویی شدم😁

خدواندا تو میدانی که انسان بودن و ماندن در این دنیا چه دشوار است.چه رنجی می کشد ان کس که انسان است و از احساس سرشار است...
خب😕

هیچی زندگیه .. ادم یه هو تغییر میکنه و دنیاش عوض میشه .. اینم برای من یه حادثه ی بزرگ بود .. :) گفتم حرف بزنیم و درد و دل کنیم فقط ♡

ما میگیم سر میکنم.چادر سر می کنم روسری سر میکنم لباس می پوشم تازه انگشتر و النگو هم نمیپوشیم دست م ...

اخیی پس دیگه واسم عجیب نیست جالبه 

اگه میشه برای ظهور امام زمان و حاجت روایی خودتون و من صلوات بفرستین .. مطمـئن باش که خداوند تو را عاشقانه دوست دارد ؛ چون در هر بهار برایت گل می فرستد و هرروز صبح آفتاب را به تو هدیه می کند. به یاد داشته باش که پروردگار عالم با این که می تواند در هر جائی از دنیا باشد ، قلــب تو راانتخاب کرده و تنها اوست که هر وقت بخواهی چیزی بگوئی گوش می کند ..مریم سابق هستم تو سایت جدید نتونستم با کاربری مریم وارد بشم..🌹🌹🌹تیکر‌تولد یک‌سالگی گل پسرم .
محبت دارین ..  میدونین بچه ها اون هایی که گارد میگیرن به نظرم حق دارن .. من خودمم اون وقتا که ...

شماهااا؟

عزیزم اگه کاملن دین دار بودی مرز بندی نمیکردی 

دختر عموم پروفایلش زده خوشبختی یعنی اسمِ شوهرت مرتضی باشه یِ دلِ سیر گریه کردم برا همه ی اون بدبخت های که اسم شوهرشون مرتضی نیست خدایا خیلی بی انصافیه.
هاهاهاها نه بابا :) همینجوری گفتم بحرفیم .. ببینیم چطوره ؛ ازینکه گاهی احساس میکنم از جامعه و اطرافی ...

نه خب چه اشکالی داره .مهم اعتماد به نفسه .یه خانمی تو یه سفر به ترکیه با ما از ایران همراه بود .چادری هم بود .اینقدر راحت ارتباط برقرار میکرد.ادم عاشقش میشد .زن چادری اگه عبوس نباشه و کناره گیری نکنه و بجوشه ،ادمها هم باهاش میجوشن .حجابش هم انتخاب خودشه .

من خودم به پوشش مو اعتقادی ندارم ولی همیشه از گردن به پایین پوشیده ام .حتی ترکیه هم لباس بلند و پوشش داشتم.پوشش حس خیلی خوبی به زن میده اتفاقا 👌👌👌

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

منم چادری بودم مانتویی شدم😁

هاهاهاها .. عزیزدلم هر طور که شادتری زندگی کن .. واقعا فقط و فقط به این چیزا نیست .. برای من حجابم فقط به معنای یه طرز زندگی دیگه و تغییراتم هست .. واسه همینکه دارم ازش حرف میزنم ♡ 

هیچی زندگیه .. ادم یه هو تغییر میکنه و دنیاش عوض میشه .. اینم برای من یه حادثه ی بزرگ بود .. :) گفتم ...

خوب کردی گلم 

اگه میشه برای ظهور امام زمان و حاجت روایی خودتون و من صلوات بفرستین .. مطمـئن باش که خداوند تو را عاشقانه دوست دارد ؛ چون در هر بهار برایت گل می فرستد و هرروز صبح آفتاب را به تو هدیه می کند. به یاد داشته باش که پروردگار عالم با این که می تواند در هر جائی از دنیا باشد ، قلــب تو راانتخاب کرده و تنها اوست که هر وقت بخواهی چیزی بگوئی گوش می کند ..مریم سابق هستم تو سایت جدید نتونستم با کاربری مریم وارد بشم..🌹🌹🌹تیکر‌تولد یک‌سالگی گل پسرم .