سلام بچه ها ، من سه ساله که چادر میزنم ، اولش برام خیلی سخت بود ، خیلی از دوستام رو تو دانشگاه از دست دادم ، خانواده م متعجب بودن و فک میکردن از سرم میوفته ، فامیلامون مسخره م میکردن و روسریمو از سرم در میاوردن ، خیلی اذیت شدم و همش فکر میکردم نه این وری ام نه اون وری .. ولی الان بعد از سه سال احساس میکنم آدم دیگه ای شدم ..
هیچی گفتم شاید بخواید باهم راجبش حرف بزنیم .. من خودم هیچ وقت در خودم نمیدیدم این کارو انجام بدم .. ...
اسی جون منم مث خودتم سه ساله چادری شدم خدا رو شکر،چادر چی می پوشی؟
«من گاهی به این دخترها و پسرهایی که میآمدند خطبهٔ عقدشان را میخواندم، میگفتم خیلی از خانمها هستند که شوهرهایشان را اهل بهشت میکنند؛ خیلی خانمها هم هستند که شوهرانشان را اهل جهنم میکنند؛ دست آنهاست. البته مردها هم عیناً همین نقش را دارند.»
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
هیچی زندگیم خیلی تغییر کرد ، خیلی عوض شدم و کلا مسر زندگیم تغییر کردم .. قبلا خیییلی بی قرار بودم ولی الان آروم تر شدم .. راجبه اسلام خیلی تغییر کردم و همینطور رتجبه صنعت حلال .. تونستم دو تا مقاله ی بین المللی هم بنویسم که چاپ شدن :)
برام عجیبه میگین چادر یا مقنعه میزنم خوب اینا رو میذارن نمیزنن که مگه چادر مسافرتیه که میگین چادر زد ...
مشکل دوتا شد واسه منم عجیبه میگین چادر میزارم
ما میگیم میپوشم
پس نتیجه میگیریم اصلا عجیب نیست به لهجه ی خاص یه منطقه برمیگرده
اگه میشه برای ظهور امام زمان و حاجت روایی خودتون و من صلوات بفرستین .. مطمـئن باش که خداوند تو را عاشقانه دوست دارد ؛ چون در هر بهار برایت گل می فرستد و هرروز صبح آفتاب را به تو هدیه می کند. به یاد داشته باش که پروردگار عالم با این که می تواند در هر جائی از دنیا باشد ، قلــب تو راانتخاب کرده و تنها اوست که هر وقت بخواهی چیزی بگوئی گوش می کند ..مریم سابق هستم تو سایت جدید نتونستم با کاربری مریم وارد بشم..🌹🌹🌹تیکرتولد یکسالگی گل پسرم .
انشالله صاحب اصلی چادر همیشه نگاه مادرانه و پر محبتشون به زندگیتون باشه♥️🧡❤💛💙💜
عزیزی که نوشتی اگه مخالفمی ریپلای نکن، بیزحمت اینم بگو اگر مخالفتم دقیقا چیکارت کنم بزرگوار؟😀😀😀😀 اون چیزی که شما مینویسی و کسی ریپلایت نمیکنه چیزیه که توی دفترچه خاطرات داخل میز دراورت نوشتی نه توی بخش "تبادل نظر" یه سایت عمومی😛
هیچی زندگیم خیلی تغییر کرد ، خیلی عوض شدم و کلا مسر زندگیم تغییر کردم .. قبلا خیییلی بی قرار بودم ول ...
به به چقدر خوب و عالی عزیزم
تبریک میگم
اگه میشه برای ظهور امام زمان و حاجت روایی خودتون و من صلوات بفرستین .. مطمـئن باش که خداوند تو را عاشقانه دوست دارد ؛ چون در هر بهار برایت گل می فرستد و هرروز صبح آفتاب را به تو هدیه می کند. به یاد داشته باش که پروردگار عالم با این که می تواند در هر جائی از دنیا باشد ، قلــب تو راانتخاب کرده و تنها اوست که هر وقت بخواهی چیزی بگوئی گوش می کند ..مریم سابق هستم تو سایت جدید نتونستم با کاربری مریم وارد بشم..🌹🌹🌹تیکرتولد یکسالگی گل پسرم .