2777
2789
عنوان

خدا لعنتم کنه...

| مشاهده متن کامل بحث + 1168 بازدید | 94 پست
بهداشت و که نگو دیگه مگه نمیگی 4 سالشه و هنو تو شلوارش پی پی میکنه??

اره...

روزی فقط ۳ بار لباس عوض میکنم..

یک روز درمیون تو حموم کللللی تو وان بازی میکنه 

اصلا نمیذارم یه لحظه هم لباساش کثیف بمونن.‌...

هرچقدرم ریخت و پاش کنه هیچی بش نمیگم بعد سریع تمیز کاری میکنم هم خودشو هم خونه..

دیگه بخدا جون ندارم😫😫😫

#اسیر_شدیم_این_وقت_روز🙋‍♀️
طبیعیه ولی ی روزی اون پسر بیشتر از دخترت بهت کمک میکنه

اتفاقا دخترا بیشتر به داد مادر میرسن 

کاری به تایپیک  ندارم منظورم  کامنت شماست .

مگر اینکه خودت جز بدبختی واسه پدر مادرت چیزی نداشتی و فک میکنی دخترا کمتر از پسرا به مادر میرسن. 

تخمک هیچ وقت برای رسیدن به اسپرم  شنا نمیکنه  پس هیچ وقت  دنبال هیچ مردی ندو

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من همش ۲۲ سالمه... مشاورم گف مشکلی نیس فقط سعی کن بیشتر بش توجه کنی..

دخترتو از نوزادی خودت بزرگ کردی همه کاراشو خودت انجام دادی همیشه توبغلت بوده شاید بخاطره اینه که حس می‌کنی پسرتو دوست نداری.حتما دستشویی رفتن و یادش بده .از سنشم گذشته

عجب دریای. سحر آمیزیه غم های عالم🥲🙃
اره مادرم از اولشم برام دردسر بود..... مادر ک چه عرض کنم.... فک کن مادری که وقتی گلوم متورم شده بو ...

اخی عزیزم....سعی کن مادر خوبی باشه از حس تلقین کمک بگیر هی تو ذهنت تکرار کن که بچه هامو اندازه ی هم دوس دارم و اصلا ب این افکار ک اینو دوس دارم اونو نه و فلان..پر و بال نده

هر کی شبیهته خیلی عزیزه   

واقعا بعضیاتون چقد راحت همرو قضاوت میکنین من حتی یه لحظه هم به این فک نکردم که بهت بگم بیچاره پسرتو چقد سنگدلی و اینا چون بلاخره مادری من دلیلشو نمیدونم واقعا اما از خدا میخوام که مشکلت حل بشه چون حودمو جات گذاشتم و دیدم که چقد عذاب میکشی واسه اینکه نمیتونی از ته دل دوسش داشته باشی و دست خودتم نیست و دلتم براش میسوزه. قربونت برم انشاالله به مرور زمان همه چی درست بشه

اتفاقا دخترا بیشتر به داد مادر میرسن  کاری به تایپیک  ندارم منظورم  کامنت شماست . م ...

همیشه هم اینطور نیست مادر بزرگ من 6تا دختر داره ولی پسراش بهش میرسن بستگی به ذات وتربیت آدما داره 

يا مشكل رواني داري يا بچه مال خودت نيست يا ميخواي بگي  جنس دختر بهتره و اينجا تحسين بشي وگرنه ...

بچه رو اتاق زایمان گذاشتن بغلم اونوق میگی مال من نیس؟؟؟،

برداشتت غلطه عزیزم 

ضمنا من جنس دخترو تحسین نمیکنم چون خودم زنم و میدونم چقدر مکافات داره.....

من از جونم برا پسرم مایه میذارم ...

حس میکنم این رفتارام هم از افسردگی بعد زایمانمه😫

نگو این حرفو مگه لباسِ؟ من دومیم ناخواسته بود ولی الان جفتشون برام یکی هستن اون دنیا باید باباتِ ف ...

دقت کنی طعنه ای بود ب اسی

شما چرا بخودت گرفتی 

اگه واسه رفع عطش آب بخوری کلی لذت میبری و حالت خوب میشه.اگه مسابقه آب خوردن باشه دو لیوان که بخوری دلت درد میگیره و هیچ لذتی هم نمیبری.زندگی هم همینه... زندگی‌تون رو به مسابقه و مقایسه تبدیل نکنید. میشه از لحظات، از همین حالا لذت برد...

فقط سعی کن زیاد پیش خودت باشه کم کم باورت میشه که پاره تنته

مادر من ما وقتی بچه بودیم چون خودش همیشه مریض بود و مشکل داشت اصلا اهمیت نمیداد اما الان تمام فکر و ذکر و غصه ش ماییم

اینده همه چی عوض میشه

بچه رو اتاق زایمان گذاشتن بغلم اونوق میگی مال من نیس؟؟؟، برداشتت غلطه عزیزم  ضمنا من جن ...

عزيزم من قصد قضاوت ندارم

دلم براي بچه سوخت فقط

اگه ندونسته قضاوت كردم ببخش

صددرصد افسردگيه

منظورم از مشكل رواني همين بود بد برداشت نكن

ولي اينو بدون بچه بي احساسي رو ميفهمه

نذار ي ادم عقده اي بشه...

واقعا بعضیاتون چقد راحت همرو قضاوت میکنین من حتی یه لحظه هم به این فک نکردم که بهت بگم بیچاره پسرتو ...

بعضیا تربیتشون از ریشه مشکل داره عزیزم،،

برام اگه نظر بعضیا مهم بود باید خودمو میکشم اونوق🙂

سگ اگه گازت بگیره ت هم گازش میگیری؟؟؟؟

ممنون دوس جونم‌‌.

اره شرایطم حیییییلی سخته..

۲۲ سالمه با دوتا بچه کوچیک و شیطون...

نهار و شام هم باااید سر وقت حاظرباشه...

واقعا خیلی سختمه..