2777
2789

لطفا کمکم کنید من 18روزه از پریم میگذره ده روز بود ازمایش دادم منفی بود تا الان پریود نشدم اما علایم بارداری رو دارم، امکان داره دیر لقاح ب وجود اومده باشه 

دیگه در این حد فکر نکنم شما اگه حتی روز‌ ۲۰ تخمک گذاری هم کرده باشی ۱۴ روز بعد آزمایش نشون میده پس بارداری به احتمال خیلی زیاد منتفیه

دکتر زنان برو

دخترم تمام دنیای منی⁦❤️⁩⁦❤️⁩ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من من تودخترم اینجوری بود ش بعد که امپول زدم پریود شم وخیلی توپ بازی کردم خیلی شدید شکمم درد گرفت &n ...

یعنی چی  عقب انداخته بودی ازمایش داده بودی منفی بود امپول زدی 

یعنی چی  عقب انداخته بودی ازمایش داده بودی منفی بود امپول زدی

ارع اینجوری بود عقب انداخته بود ازمایش منفی وبی بی منفی ولی بعد 10 روز ازازمایش که داده بودم باز ازمایش دادم مثبت شد 

ارع اینجوری بود عقب انداخته بود ازمایش منفی وبی بی منفی ولی بعد 10 روز ازازمایش که داده بودم باز ازم ...

وای چقدر خوب، چند روز از پریت گذشته بود رفتی دوباره از دادی

ععع اخه ترشحی که دارم بدون بو هست ابکی، 

آزمایش منفی بوده 

عزیزم الکی خودتو امیدوار نکن منم مدتها عین تو بودم😖

میدونم درکت میکنم

ولی ترشح بدون بو رو منی ک الان باردارمم ندارم

یه آزمایش دیگه بده اگه خیلی اصرار داری 

اگه منفی بود دیگه کلا منفیه و برو دکتر زنان

دخترم تمام دنیای منی⁦❤️⁩⁦❤️⁩