2777
2789

من پنج ساله ازدواج کردم و الان هشت ماه باردارم. شوهرم پسر اول خانواده اس. منو دوس دارن تو خانوادشون اما ی جورین کلا. برامن تو ی سالن ی جشن عقد سبک گرفتن. و دوسال بعد ب اصرار فراوون تو ی تالار متوسط ک خوشگل نبود برام عروسی گرفتن چون میگفتن امادگی نداریم. ی سال بعد عروسبم برا برادر شوهرم رفتن خواستگاری و ب ما نگفتن بعد چن روز اومد گفت ک رفتیم خواستگاری و همچنین برای مهریه و باقی صحبتا ما اخر ازهمه فهمیدیم و اومدن ب ما یهو گفتن فلان روز عقدشونه......

خدایا مرسی ازت بابت همه چی. 😍😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من جای شما باشم میرم زایمان بعد یک ماه بهشون میگم زاییدم بیایین

😁😁😁

دردناکترین مرگ پسرنوح داشته:                                             تصورکن داری غرق میشی خر                                          از کشتی بابات برات دست                                            تکون میده!😐

اینم بگم برای عروسی من خرید انچنانم نکردن. با اینکه وضع مالی خوبی دارن. ی خرید معمولی. اما الان دوباره بدون اینکه ب ما بگن بازم چون اماده نبودن با اصرار خانواده جاریم دارن عروسی میگیرن تو ی هتل خووووووب بدون ابنکه ب ما بگن. ماهه بعد عروسیه اما مادرشوهرم ب ما نگفت ک تالار رزرو کردن. اونم بردارشوهرم ب شوهرم گفت. ب نظرتون حق دارم ناراحت باشم یا نه. من ک عروس اولم یا من هیچ حتی شوهرم ک پسر اوله هیچ نگفتن. و تو ی تالار خیلی خوب دارن عروسیشونو میگیرن.؟؟ 

خدایا مرسی ازت بابت همه چی. 😍😍