2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

پس چرا یجور دیگه توی جامعه معنی شده

فمنیست تضاد داره با اسلام به خاطر همین اینجا باهاش ستیز میکنن سعی میکنن بد جلوه اش بدن

جوانه میزنم  🌱به روی زخم بر تنم فقط به حکم بودنم ک من زنم،زنم،زنم،...چو هم صدا شویم و پا به پای هم رویم و دست به دست هم دهیم و از ستم رها شویم،🤍جهان دیگری بسازیم از برابری به هم دلی و خواهری جهان شاد و بهتری، نه  سنگ و سارها،نه پای چوبه دارها نه گریه های بارها،نه ننگ و عارهاا..جهان دیگری بسازیم از برابری به هم دلی و خواهری جهان شاد و بهتری😍😍😍❤❤❤

ببین معنیش و کلا تاریخچش خیلی گسترده هست 

ولی به نظرمن نشأت گرفته از همون لیبرالیسم و سکولاریسم هست 

یعنی آزادی مطلق و بی‎قید و شرط 

شما حالا اینو واسه خانما تعریفش کن 

ولی چکیده‎ی بحثش دقیقا همون آزادیِ بی‎قید و شرط برای خانما و اینکه میخوان با آقایون برابر باشن 

یه مطلبی که خیلی‎ها باهم اشتباهش میگیرن بحثِ عدالت و برابری هست 

همه فکر میکنن عدالت با برابری یکی هست که کاملا غلطه 

عکسِ دخترمه!👇                                                         نزدیک عملیات بود.می‌دانستم دختردار شده.یک روز دیدم سرِ یک پاکت‌نامه از جیبش زده بیرون.گفتم این چیه؟گفت:عکس دخترمه! گفتم:بده ببینمش.گفت: خودم هنوز ندیدمش! گفتم:چرا؟! گفت:الان موقع عملیاته،می‌ترسم مهر پدر و فرزندی کار دستم بده،باشه برای بعد!                                                               👈 خاطره درمورد شهید مهدی‌زین‌الدین از فرماندهان استان قم هستن در ۸‌سال دفاع مقدس                        شادی روح شهدا صلوات.....🌹

فمینیسم بیش‌ترین تمرکزِ خود را معطوف به تهدیدِ نابرابری‌های جنسیتی و پیش‌بردِ حقوق، علایق و مسایل زنان کرده‌است. فمینیسم عمدتاً از قرن ۲۰ میلادی با «انتشار اولین اساس‌نامه حقوق بشر» پدید آمد. زمانی که مردم به‌طور گسترده‌ای این امر را پذیرفتند که زنان در جوامع مرد محور، سرکوب می‌شوند. بخشی از حقوقِ زنان دربرگیرندهٔ این موارد می‌شود:

تمامیتِ بدنی و خودمختاری، حقِ رأی، حقِ کار، حقِ دستمزدِ برابر به‌خاطرِ کارِ برابر، حقِ مالکیت، حقِ تحصیل، حقِ شرکت در ارتش، حقِ مشارکت در قراردادهای قانونی و در نهایت؛ حقِ سرپرستیِ فرزندان، حقِ ازدواجِ آزادانه و آزادیِ مذهبی، و آزادی در برابر تمام تصمیمات، حق انجام کارها بدون اجازه همسر یا پدر، حق خروج از کشور بدون اجازه ی همسر.[۳]

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

پس چرا یجور دیگه توی جامعه معنی شده

یکی به دلیل تعصب یکی به دلیل اینکه مطالعه در موردش کمه

فمنیسم مثل هر پدیده اجتماعی دیگه تو تاریخ دچار تحولات زیادی شده، یعنی همیشه اینی که الان هست نبوده

اوایل رو به کار اومدن (اواخر قرن نوزدهم عمدتا) جنبه افراطیش خیلی زیاد بوده، حتی از برتری زن ها بر مردها حرف می زده (یه واکنش افراطی بوده به مردسالاری افراطی اون دوران تو اروپا) به مرور زمان تعدیل میشه، منطقی تر میشه و فرم امروزشو بدست میاره که الان دبگه حرف حسابش برابری مردان و زنان و سلطه شایسته سالاریه

ولی برای بعضیا منفعت در اینه که فمینیسم رو همچنان در اون قالب تفسیر و تشریح کنن

یه بحث دیگه اینه که خود برابری کامل زن و مرد هنوز برا خیلی زور میاد و قابل قبول نیست که این اکثریت عمدتا در کشور های جهان سومی ان، عمدتا مرد هستن و اقلیتی از زنان خودباخته که باور ندارن حقوق برابر دارن

به هر حال چیزی که الان تو جامعه از فمینیسم دونسته میشه محصول رسانه هاست (یعنی معنی تحریف شده فمینیسم) و نه محصول مطالعه (معنای واقعی فمینیسم)

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!
عدالت برابری نیست پس چیه?

ببین اولا عدالت درسته نه برابری 

عدالت یعنی اینکه هرموجودی بر اساس خلقتش و توانایی‎هاش و استعدادهاش به حقش برسه در این صورت عدالت رعایت شده 

اما برابری یعنی همه‎ی موجودات یجور حق بهشون برسه که اتفاقا در حقشون ظلم میشه چرا؟؟چون ممکنه اصلا یک موجودی به اون حقی که بهش میرسه نیازی نداشته باشه یا با خلقت و ظرفیتش مغایرت داشته باشه 

تو نت سرچ کن فرق عدالت و برابری یه عکس جالب برات میاره فرقشون رو قشنگ متوجه میشی

یه مثالی که میتونم برات بزنم این هست که الان مثلا یکی از اساتید بیاد به من و همه‎ی دانشجوهاش به طور یکسان نمره 20بده حتی اون‎هایی که درس نخوندن!این میشه برابری 

اما عدالت یعنی اینکه هر دانشجو بر حسب توانایی و استعداد و زحمتی که کشیده و درسی که خونده نمره بگیره،حالا اینجا ممکنه یه دانشجویی 10بگیره یکی 20 

عکسِ دخترمه!👇                                                         نزدیک عملیات بود.می‌دانستم دختردار شده.یک روز دیدم سرِ یک پاکت‌نامه از جیبش زده بیرون.گفتم این چیه؟گفت:عکس دخترمه! گفتم:بده ببینمش.گفت: خودم هنوز ندیدمش! گفتم:چرا؟! گفت:الان موقع عملیاته،می‌ترسم مهر پدر و فرزندی کار دستم بده،باشه برای بعد!                                                               👈 خاطره درمورد شهید مهدی‌زین‌الدین از فرماندهان استان قم هستن در ۸‌سال دفاع مقدس                        شادی روح شهدا صلوات.....🌹
درسته عالی توضیح دادی