2821
2789
عنوان

مامانا رفتم سونو بارداری

252 بازدید | 26 پست

سلام امروز اولین سونو را رفتم دوهفته با محاسبه ی خودم سنش فرق داره چراا

کلمه ی خوشبحالت از نظر من پراز انرژی منفیه لطفا استفاده نکنید...

اولین سونو باید چند هفته باشه

😍بخاطرهتوچقدر به اشک‌هایم لبخند زده‌ام ! دختر ناز من داره میاد 😍😍 😍 😍 عشق مامان من منتظرتم. بعد کلی سختی خدا بهم یه فرشته داد

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

شاید لقاح دیر صورت گرفته عزیزم 

😍بخاطرهتوچقدر به اشک‌هایم لبخند زده‌ام ! دختر ناز من داره میاد 😍😍 😍 😍 عشق مامان من منتظرتم. بعد کلی سختی خدا بهم یه فرشته داد

اولین سونو باید چند هفته باشه

کمتر نشون میده برای منم فرق داشت اشکال نداره لقاح دیر تشکیل شده

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم
اگه مشکل و درد نداری بذار ۹ هفته برو

ممنون عزیزم 😍

اگه مشکل و درد نداری بذار ۹ هفته برو

شما اخرین پریت اولین روزش کی بود؟؟ الان چن هفته بودی قلبش میزد؟؟ 

کسی خواست منو تصور کنه یا ببینه چه شکلیم بازیگری که نقش بانوی عمارتو داشت رو تصور کنه انگار خواهر دوقلومه کپی همیم، یادمه زمانی که پخش میشد دختر همسایمون دو سالش  بود فیلم شروع شد گف عه مامان علی 😂
شما اخرین پریت اولین روزش کی بود؟؟ الان چن هفته بودی قلبش میزد؟؟ 

۳۰ ابان اولین روز اخرین پریود بود...الان گفت ۷ هفته و ۴ روز

کلمه ی خوشبحالت از نظر من پراز انرژی منفیه لطفا استفاده نکنید...
۳۰ ابان اولین روز اخرین پریود بود...الان گفت ۷ هفته و ۴ روز

قلبش میزد

کسی خواست منو تصور کنه یا ببینه چه شکلیم بازیگری که نقش بانوی عمارتو داشت رو تصور کنه انگار خواهر دوقلومه کپی همیم، یادمه زمانی که پخش میشد دختر همسایمون دو سالش  بود فیلم شروع شد گف عه مامان علی 😂
2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792