2777
2789
عنوان

بدویین فال

| مشاهده متن کامل بحث + 308 بازدید | 64 پست

این مسخره بازیاتون‌رو نمیخوایید تموم کنید؟!

الان میگن تو ناراحتی نیا تو تاپیک 

مثلا شماها مادرید آخه خانم کامل و عاقل هستید 

این کارا چیه؟!

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قرار بود اول واسه مارو بگیریا😢

الان میخواستم تگت کنم اومدی

اگر گلی را دوست دارید آن را نچینید، چون با چیدن، آن گل می میرد و دوست داشتن تمام می شود. اگر گلی را دوست دارید بگذارید بماند. عشق مالکیت نیست عشق قدر چیزی را دانستن است
الان میخواستم تگت کنم اومدی

😝😝ارحح خودم اومدم فقط فک نکنم با این حجم زیاد کاربرا فال ب من برسه😂

اگه میشه با اون دل پاکت یه صلوات واسه حفظ آبروم بفرست ایشالا که آرزوهات خاطره شن عزیزم❤اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
😝😝ارحح خودم اومدم فقط فک نکنم با این حجم زیاد کاربرا فال ب من برسه😂

نیومد چرا😐

اگر گلی را دوست دارید آن را نچینید، چون با چیدن، آن گل می میرد و دوست داشتن تمام می شود. اگر گلی را دوست دارید بگذارید بماند. عشق مالکیت نیست عشق قدر چیزی را دانستن است
😂😂😂غیبش زد باز؟

الان منم فحش میدن😂😂

@دخترخوشبخت76   کجا رفتی عزیزم بیا

خودتو حاضر کن😂😂😂

گارد بگیرم 😂😂🙅🙅🙅

گارد بگیرم 😂😂🙅🙅🙅

به نظرم تاپیکتو قفل کن تا شروع ب فش دادن  و گزارش زدن نکردن😂اون غیب شد

اگه میشه با اون دل پاکت یه صلوات واسه حفظ آبروم بفرست ایشالا که آرزوهات خاطره شن عزیزم❤اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم