2777
2789
عنوان

خانما دارم دیوونه میشم تو را خدا بیاین یه لحظه

| مشاهده متن کامل بحث + 987 بازدید | 98 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گفتم امروز صبر کنم اگه پری نیومد فردا اول صبح برم آز

انشاالله ک مثبته 🙃

12 بهمن ❤️اولین بی بی چک مثبت ❤️ ۱۰ اسفند ❤️شنیدن زیبا ترین صدای دنیا💞قلبش ❤️ ۹ فروردین ❤️اولین دیدار من و پسرم ❤️۹ اردیبهشت ❤️آنومالی و اینکه نی نی ام صحیح و سلامته❤️💞۲۸ اردیبهشت ❤️اولین تکون فندق مامان❤️💞اسمتم من و بابایی انتخاب کردیم بزاریم 🥰سامیار🥰فرشته کوچولوم
بارداری .مال من بعد چند ساعت خط افتاد بعد رفتم از مثبت بود ‌سه روز بعدش لکه قهوه ای اومد .هیچی  ...

شرمنده دوست عزیز ولی من ترشح دارم که توش رگ های قهوه ایه کم رنگه تا حالا اینجوری نشده بودم

نمیدونم ولی بعدسه ماه حامله شدم یه دخمل خوشگل خدابهم دادمن یه سقط سه ماهه داشتم یکیم زایمان زودرس که ...

عزيزدلم خدا رو شكر كه الان ني ني داري

خدا حفظش كنه الهي

من سال ٩٤ يه سقط ٣ ماهه داشتم

و ديشب توي ٥ هفته

ديگه به اتفاقات تلخ گذشته فكر نكن

همش تموم شد رفت

اون ني ني هم كه ٢ ساعت موند الان بهترين جاست..

من الان آرومم

دلم ميخواد بهش فكر نكنم

ولي گروه خونيم اُ منفيه شوهرم اُ مثبت

بايد برم دكتر برام آمپول روگام بنويسه😭

مليكا هستم🥰
اگه دوست داری باردار باشی چرا اینقدر به خودت موج منفی میدی میگی نیستم خوب برو آزمایش بده لانه گزینی ...

برا اینکه تو این یکسال از بس الکی امیدوارم شدم خورد تو ذوقم خسته شدم

شرمنده دوست عزیز ولی من ترشح دارم که توش رگ های قهوه ایه کم رنگه تا حالا اینجوری نشده بودم

عزيزم من ديروز اول صبح اينجوري شدم

ترشح با رگه 

بعد لك شد

ديگه رفتم بيمارستان ٥ هفته بودم سقط شد

مليكا هستم🥰
نمیدونم ولی بعدسه ماه حامله شدم یه دخمل خوشگل خدابهم دادمن یه سقط سه ماهه داشتم یکیم زایمان زودرس که ...

عزیزم ناراحت نباش بچت جلو در بهشت منتظرت میمونه وشفاعتت رو میکنه

اره منم یکی دو ساعت خب عشقم برو ی دکتری آزمایشی سونوگرافی چیزی بیخودی خودتو حرص نده 

اگه تا شب نیومد فردا صبح میرم آز

از بس خورده تو ذوقم میترسم امیدوار باشم 

عزيزدلم خدا رو شكر كه الان ني ني داري خدا حفظش كنه الهي من سال ٩٤ يه سقط ٣ ماهه داشتم و ديشب ...

ایشاالاخدابه توهم مث دخترمن بده خیلی سخته اون شب زایمانم یه کابوسه واسم هرچی دکتراوپرستارامیومدن بهشون میگفتم بچم خوبه میگفتن بچت وضعش خوب نیس درحالی که اون مرده بودوبم نمیگفتن

خوشگلم چون خوشگلم😁
ایشاالاخدابه توهم مث دخترمن بده خیلی سخته اون شب زایمانم یه کابوسه واسم هرچی دکتراوپرستارامیومدن بهش ...

عزيزم

ديگه بهش فكر نكن

اذيت ميشي

پيش خدا جاش امنه

خدا برات يه فرشته فرستاد ، برات حفظش كنه الهي

مليكا هستم🥰
عزيزم من ديروز اول صبح اينجوري شدم ترشح با رگه  بعد لك شد ديگه رفتم بيمارستان ٥ هفته بودم سق ...

تو را خدا جواب بده علائم چه جوری بود که سقط کردی؟؟؟ دارم میمیرم از استرس