2777
2789

صبح بخیر..

بچه هامادرشوهرم ازدوروزپیش اومده خونمون...

حالاتوهرکاری میخام‌کنم نظرمیده...اخه مگه بدن‌ من واسه اونه مگه بچه من واسه اونه...دلم میخادازصبح تاشب بشورم وبسابم به اون چه دخالت میکنه...من خیلی وسواسی ام..مثلادیروراشپزخونه روریختم جمع کنم....انقدردخالت که چرالختی نی نی سدمامیخوره انقدرکارنکن بچه اذیت میشه انقدرخم نشوبچه اونجورمیشه..انقدروسواس نباش بزاربچه خوش باشه..مثلاانقدرنفهمه نمیفهمه جلوی من‌نبایدسیگاربکشه..دم به دقیقه ناداحتی اعصاب داره میره بالکن سیگارمیکشه دخترمم میدوه دنبالش بهدرفته بالکن میخوادبیادداخل دخترم بادمپایی اومده روفرش

.من معلومه دوست ندارم بچه بادمپایی بیادروفرش میگه عیب نداره جاروبرقی میکشی...یکی نیست بگه ب توچه زندگی خودمه دوست ندارم بچم بی تربین باربیادیاصبح خواب بودم دخترم بیدارشده رفته پیشش نکرده صورتشو ی اب بزنه همونجوری برداشته بهش شیرککیک داده دریخچالم به مدت دوساعتی که من خواب بودم بازبود...یعنی نمیفهمه دریخچالوببندپشت سرت..

بعدمن ماه هشتمم‌خوب اسفندزایماممه الان دارم هرروزکارای نظافتمومیکنم که دیگه اماده بشم انشالله...این مزاحم نه تنهاکمکم نمیکنه انقدراعصابموخوردکردکه خواهرم دیروزاومداشپزخونه روچید..موندم چی ازحون من میخاد..مامانم میگه اگه کلمه ای بهش بی احترامی کنی نمیبخشمت مهمانه سنش بالاست...زشته بزاریک هفته هم خواست بمونه...باشه بمونه ولی مزاحم کارامن نشه..من دلم میخواداصلاازصبح تاشب کارکنم..مگه ازاون چیزی کم میشه بخدادریغ از ی کمک فقط بادخترم بیشترسروصدامیکنن تاکمک من هیچ انتظاری ام ندارم ولی لااقل مزاحم من نشن...بقران تنهابودم دخترم انقدراروم به همه کارمیرسیدم ولی الان..

ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤  مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.

شماجای من بودیداعصابتون خوردنمیشدگ.تازه میگه خجالتم میکشم موندم..

دخترم بیافرداکمدتوبازکنیم  ببینم اونجاچی داری.گمرتب کنیم...یامیگه تونمیخادکمک کنی بده وسایلاتوببرم انبارببینم اونجاچی داری..حالاچاقه تکونم نمیتونه بخوره

ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤  مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بگو تحرک برام بهتره

زایمان راحتتری خواهم داشت 

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    
شماجای من بودیداعصابتون خوردنمیشدگ.تازه میگه خجالتم میکشم موندم.. دخترم بیافرداکمدتوبازکنیم  ب ...

وای اون سیگارش رفت تومخم .اصلا نمیتونم درک کنم یه خانم سیگار بکشه .مردا هم میکشن برام جای تعجب داره !

سلام خانوم .چیزی که تعریف کردی بنده خدا دلسوزی میکنه میگه کار سنگین نکن خودش و مادرت دونسته .حالا اگرم سیگار میکشه خوب بالکن میره این همه خودت و اذیت نکن ازشون خواهش کن نگه داری بچه بهت کمک کنه

مادر شوهر هر کاری بکنه محکومه حتی اگه دلش بسوزه و بهت بگه خودتو زحمت ننداز. طفلکی برای سیگارم که میره تو بالکن که تو اذیت نشی بچه تو نوه اونه باهاش بازی میکنه. گناه داره بیچاره دلم براش سوخت تو همه حرفات یه بدی ازش ندیدم