2777
2789
عنوان

سرماخوردگی کودک

285 بازدید | 21 پست

سلام پسرم س سال و نیمشه دو روزه سرما خورده سرماخوردگی دادم بهتر نشده سرفه خیلی داره تا صبح ناله کرد سرفه خلطی داره چ شربتی بدم کتوتیفن یا دیفن هیدرامین ؟الان سرماخوردگی هم داره میخوره.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه سرفه خلطی داره باید ببریش دکتر بش انتی بیوتیک بده 

دختر منم هفته پیش مریض شده 😩😩

منکنار داروهایی ک دکتر براش نوشت 

اویشن دم میکنم بش میدم 

داخل شلغم  رو خالی میکنم عسل میریزم و میذارمش جای گرم اب ک انداخت میدم بش 

انار پخته شده میدم 

اگه سرفه خلطی داره باید ببریش دکتر بش انتی بیوتیک بده  دختر منم هفته پیش مریض شده 😩😩 منکنار ...

شلغم پخته؟

شلغمو عسل رو یاد میدی؟

انار پخته چیه؟

بچتون چندسالشه ک اینارو میخوره؟

بچه های من نمیخورن ک😕

وقتی از آخرین کتابی ک خوانده ای بیشتر از یک ماه گذشته است؛ لطفا با من صحبت نکن... ممنونم.
شلغم پخته؟ شلغمو عسل رو یاد میدی؟ انار پخته چیه؟ بچتون چندسالشه ک اینارو میخوره؟ بچه های من نمیخ ...

بچه من دو سالو نیمشه اینی ک میگم مث انتی بیوتیک ولی طبیعی داخل شلغم رو کم کم برش بزن خالی کن تو اون گودی عسل بریز بذا روی شوفاژ یا بخاری نیم ساعت بعد توی شلم پر اب میشه اون اب رو با سرنگ بده بخوره هر یساعت یبار یکی درست کن بده بهش 

انار درسته رو بذا رو بخاری یا روی گاز ک شلعه ش خیلی کمه و شله پخش کن گذاشتی روش چن دیقه یبار بچرخونش کامل میپزه و نرم میشه 

برش بزن دون کن 

با گوشت کوب بکوب ابشو با سرنگ بده کوچولوت 

اویش رو هم مث چای دم کن بده 

اینا سرفه رو خیلی اروم میکنن 

دکتر بچم این شربتو نوشت خیلی خوب بود 

سوپ اگه میخوره، شغلم پخته رو توش رنده کنید متوجه نمیشه،بدین بخوره،

بخور سرد هم خوبه، هوای خونه مرطوب باشه، معمولا به گلو درد کمک میکنه، الان هوا سرد و خشکه، 

فقط حیدر ، امیرالمومنین است .