2777
2789
عنوان

سرماخوردگی کودک

| مشاهده متن کامل بحث + 285 بازدید | 21 پست
بچه من دو سالو نیمشه اینی ک میگم مث انتی بیوتیک ولی طبیعی داخل شلغم رو کم کم برش بزن خالی کن تو اون ...

مرسی بانو

دوقلوهای منم دو سال و نیمن

این چندروز هر چی شلغم پختم خودم خوردم. شربت لیموعسلم با کلی ترفند یکم بیشتر نخوردن

بچه های بدغذایی نیستنا ولی اینبار خیلی اذیتم کردن

بشدت هم سرفه دارن. سردرد گرفتم از سرفه هاشون😥😥😥

صبح بنظرم تو خلط پسرم رگه های خون دیدم داغونما😭😭😭😭

وقتی از آخرین کتابی ک خوانده ای بیشتر از یک ماه گذشته است؛ لطفا با من صحبت نکن... ممنونم.

اگه سرفه ش خلطیه و تب داره که باید آنتی بیوتیک بگیره

اگه فقط خلطیه اون به خاطر مرحله آخر سرماخوردگیه بهش شربت برم هگزین بده خلط رو رقیق میکنه و دفعش برا بچه راحت میشه 

دو تا شربتی که گفتی مخصوص سرفه خشکه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرسی بانو دوقلوهای منم دو سال و نیمن این چندروز هر چی شلغم پختم خودم خوردم. شربت لیموعسلم با کلی ت ...

خواهش میکنم 

دختر منم هم بد غذاس مخصوصا مریض هم ک میشه اعتصاب کامل غذا نیکنه 

پوستم کنده شد تا دو قاشق بش سوپ بدم 

شربت لیمو عسل با این شلغم عسلی ک گفتم فرق داره حجمش کمه با سرنگ ۵سی سی هم نمیشد ک بزرو میریختم دهن دخترم 

خواهش میکنم  دختر منم هم بد غذاس مخصوصا مریض هم ک میشه اعتصاب کامل غذا نیکنه  پوستم ک ...

بله متوجه شدم.الان درست میکنم براشون.

وقتی از آخرین کتابی ک خوانده ای بیشتر از یک ماه گذشته است؛ لطفا با من صحبت نکن... ممنونم.
شلغم پخته؟ شلغمو عسل رو یاد میدی؟ انار پخته چیه؟ بچتون چندسالشه ک اینارو میخوره؟ بچه های من نمیخ ...

به گلوش  ویکس بزن  پنبه بزار روی گلوش ...با پارچه بلند ببند ....اگر نمیزاره روزا ببندی  موقع خواب ببند براش مواظب باش شل ببندی دور گردنش که گره سفت نشه  فقط جاش محکم باشه  و پنبه درنیاد  

..... چند روز و شب اینکارو بکن  خیلی خوبه  ....

کمی عفت کلام و داشتن شرم و حیا در گفتار  بد نیستا بهش فکر کنید بعضی خانمای نی نی سایت!!!

به گلوش  ویکس بزن  پنبه بزار روی گلوش ...با پارچه بلند ببند ....اگر نمیزاره روزا ببندی  موقع خواب ببند براش مواظب باش شل ببندی دور گردنش که گره سفت نشه  فقط جاش محکم باشه  و پنبه درنیاد  

..... چند روز و شب اینکارو بکن  خیلی خوبه  ....

کمی عفت کلام و داشتن شرم و حیا در گفتار  بد نیستا بهش فکر کنید بعضی خانمای نی نی سایت!!!