2777
2789
عنوان

طبع و مزاج

199 بازدید | 30 پست

بچه ها من طبعم ب شدت سرد شده ،بطوری ک سردیجات حالم و خیلی بد می‌کنه ،بهم گفتن جنسینگ بخور خوب میشی اما شنیدم چاق کنندس ،من اضافه وزن دارم نمیخام چاق شم ،کسی می‌تونه راهنمایی کنه 

نخوریامن هفته پیش گرفتم انقد خابیدم پرعوارضه دکترطب سنتی استادمادرمه گفت ریششو بگیر پودرکن بخور.....بجای ایناهمش خرما و انجیربخورگرم شه منم طبعم سرده سوداییم لاغرم همشم بخاطرسردیمه

رنگ ولایتhaircolorist

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نخوریامن هفته پیش گرفتم انقد خابیدم پرعوارضه دکترطب سنتی استادمادرمه گفت ریششو بگیر پودرکن بخور..... ...

چند وقته همش گرمیجات میخورم اما خوب نشدم ،بخاطر همینم وزنم پایین نمیاد 

دستور داروی بلغم زدا تو سایت طب اسلامی بگیر استفاده کن.

سردیجات تا میتونی نخور اصلا اگرم خوردی در کنارش گرمیجات باشه. کلا گرمی زیاد بخور. بدنتو گرم نگه دار 

اگه برات مقدوره ورزش و تحرک داشته باش

میخای لینک استادنادرموبدم تاروزی بیست تاسوال میپرسن بعدگروه بسته میشه تافرداش ک دکترج بده بعدبازمیشه ب خیلیا دادم لینکو مطبشم تو زعفرانیس گوگل سرچ کنی میاددکترخسروزارع

رنگ ولایتhaircolorist

چون اون گرمیجاتی که خوردی در برابر سردی بدنت کافی نبوده و اینکه تحرک هم مهمه فقط با تغذیه درست نمیشه. بادکش و ماساژ عضلات با روغن سیاهدانه هم خیلی کمک کننده هست

یه تست تیروئید هم بدین

دستور داروی بلغم زدا تو سایت طب اسلامی بگیر استفاده کن. سردیجات تا میتونی نخور اصلا اگرم خورد ...

همین کارو میکنم اما انگار زمان می‌بره تا خوب شم 

ورزش نمیکنم دیسک گردن دارم ،