زنگ زده مامانش سرشب(روزی ۴بارو اقلا زنگ میزنه)باهاش کلی حرف زده قطع کرده برگشته با یه لحن بدی بهم میگه لال میشدی سلام میرسوندی؟گفتم من داشتم با بچه بازی میکردم چیکارِ شما دارم اصلا میگه نه تو عمدا سلام نرسوندی گفتم آره دلم خواست نرسوندم خوبه واسه خودتون سلام رسوندن و احترام و همه چی بلد میشی میگه خفه شو گوه نخور زبون دراز😔گفتم میدونی چیه بسکه خاله زنکین همتون و از هر حرف و حرکتی صدتا تعبیر درمیارین فکر میکنین همه مثل خودتونن منم باید مثل ننت یا عروسای دیگتون از خوب خونواده شوهرمم یه چیزی بسازم که اینجوری سوار سرم نشین هار شدین بسکه خاله زنک بازی بینتون رایجه تحمل ندارین یه آدم حسابی بی حاشیه ببینین،بخدا هرکار میکنن من نه انتقال میدم بهش نه به روشون میارم بماند چقد فحشم داد سر هیچی😔منم پسرمو برداشتم اومدم تو اتاق خوابیدیم فردا دوستم میاد اومد گفت فردا برین بیرون نیارش تو این خونه باید به گوه خوردن بندازمت گفتم غلط کردی اینجا خونه ی منم هست مگه من کلفت توام نتونم مهمونم بیارم یبار،بنظرتون بگم دوستم نیاد؟
مگه شوهرت سرکار نیست؟؟بعدشم باید همون موقع به شوهرت میگفتی والا تو و مامانت کل روز و درحال حرف زدن باهمین من یکبار سلام میرسونم تو تو تمام تماسا انتقال بده😁
یکار دیگه من بعضی وقتا پیام میدم حرفمو ب شوهرم میگم وقتی قهریم پیام بده الان یاصب بگو دوستم بعد چند وقت میاد بگم بیاد یانه .من مطمنم ادم خیچ وقت پیش مهمون چیزی نمیگه یااین شوهر من اینجوریه نمیدونم بقیه رو😧
شوهره ک کارش غلط هست ولی یه خانم با سیاست واسه خر کردن شوهر 😁 باید بگه عزیزم سلام ب مامان ب ...
عزیزم من همیشه بهشون سلام میرسونم زنگم میزنم بهشون اقلا هفته ای دوبار بخدا بدترین کارامم باهام کردن گذشت کردن همش میگم بخاطر خدا بین مادر پسرو به هم نزنم این انتظار داره من خودمو بکشم واسه مادرش کلا پی بهونس از من.
باورت میشه هربار مادرش با کسی دعوا میکنه این با من بد میشه؟😔انگار من هووی مادرشم