2777
2789

به نظرتان امکان رشد فولیکول ها وجود داره یا حاملگی آخرهای دوره اتفاق میفته !؟

پسر گلم ، گل زیبای من مرسی که زندگیمو با اومدنت زیباتر کردی   

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ممکنه رشد کنه تا پریودی بعدی ولی امکان حاملگی نیست....من یه بار روز ۲۱ام سنو دادم ۱۹بود دکتر گفت پریود شدی بیا امکانش نیست حامله بشی الان ...اصل همون روز ۱۳تا ۱۷قاعدگیه که تخمک نرمال باشه...ولی نگران نباش حامله میشی ....من باردار شدم الانم پسرم ۳ماهشه خداروشکر 

من چیکار کنم فولیکولم رشد کنه. 😩یکسال اقدامم اما تکون نمیخوره همش زیر ده هست کیست ندارم فقط تنبله ت ...

شاید دکترا باید داروهای محرک تخمدان قوی تری بهت بدن

ممکنه رشد کنه تا پریودی بعدی ولی امکان حاملگی نیست....من یه بار روز ۲۱ام سنو دادم ۱۹بود دکتر گفت پری ...

خب پس چرا دکتر باز بهم امپول داد

ورزش کن....عسل و دارچین از روز ۳قاعدگی تا ۱۵بخوز خیلی خوبه..اضافه وزن اگه داری کم کن ..چربی و قند خی ...

مرسی ، آخه به کار دکتر موندم تا ۲۰ پریود یک در میان امپول زدم رشدش شد ۱۰ باز بهم امپول داد خب میگفت این ماه نشد ، بعضی وقتها فکر میکنم روی مریضها میخوان تجربه بدست بیارن ...

همشو مصرف کردم چنددوره نمیشه ک نمیشه دیگه ناامیدم

نا امید نشو کی بدون بچه مونده که تو بمونی،  الان دیگه نازایی وجود نداره ...

نا امید نشو کی بدون بچه مونده که تو بمونی،  الان دیگه نازایی وجود نداره ...

اره ولی دیگه اونقدقرص خوردم ک ببخشید اما عوق میزنم بالامیارم.. 

لطفا فالو کنید این پیجو. براتون دعا میکنم زیاد. Cakes_sweets.20
مرسی ، آخه به کار دکتر موندم تا ۲۰ پریود یک در میان امپول زدم رشدش شد ۱۰ باز بهم امپول داد خب میگفت ...

نا امید نشو ....الان روش های درمان نازایی خیلی پیشرفته ای دراومده ... تو تازه یکساله ازدواج کردی حتما سن هم پایینه ...اون خدا اگه بخواد همه چی میشه