2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حس ششم داری؟ 

بنظر من تا اونی دل و جونت چهرشو تایید نبود باهاش ازدواج نکن که در اینده حسرت دیکرانو نخوری ادم یبار ازدواج میکنه باید همه چی طرف به دلش بشینه که روز به روز بیشتر عاشقش بشه

بنظر من تا اونی دل و جونت چهرشو تایید نبود باهاش ازدواج نکن که در اینده حسرت دیکرانو نخوری ادم یبار ...

درسته قبول دارم👌

تدبیر کند بنده و تقدیر نداند، تدبیر ب تقدیر خداوند نماند
درسته قبول دارم👌

من خودم به شخصه هیچوقت نمیتونستم با به مرد جسه ریز و قد کوتاه ازدواج کنم یا با کسی که دوسش ندارم  و طرف بود همه چی تموم ارزوی همه ولی هم قدم بود من نمیپسندیدم همه میگفتن از خوشی هار شدی بهونه گیری و ... یا بود قدش بلند بود خکشل بود همه شرایطمم قبول داشت ولی دلم نمیخواستش ولی عشقمو دوسش داشتم اولین بار رفتیم بیرون گفتم بیا تو اینه همو نگاه کنیم ببینم قدت بلنده خودم۱۷۸ هستم دیدم اره بابا ۱۰ سانت بیشتر از من بلنده گفتم خوبیییی بدک نیستی و این شد جواب مثبتم😂😂بخاطرشم از خیلی چیزا گذشتم درسمو‌ شغلمو رفیق بازی و شاید ازادیمو که همه خواستگارام بهم میدادن ولی من اینو با محدودیتاشم دوسداشتم و اصلا پشیمون نیستم و عاشقشم 

من خودم به شخصه هیچوقت نمیتونستم با به مرد جسه ریز و قد کوتاه ازدواج کنم یا با کسی که دوسش ندارم &nb ...

خداروشکر ایشالا همیشه خوش باشی. چند سالته

تدبیر کند بنده و تقدیر نداند، تدبیر ب تقدیر خداوند نماند