2777
2789
عنوان

بچه نمیخوام ولی..

| مشاهده متن کامل بحث + 529 بازدید | 34 پست
تا بچه نیس فقط لذت ببر گشت و گذار و به خودت برس  نمیگم بچه بده نه ،اتفاقا هدیه ی خداس خیلی باا ...

من عروسی نکردم عقدم ولی شوهرم از همی الان میگه زود بچه دار شیم ترس اینو داره که طولانی بشه بچه دار نشیم چون یکی از فامیلاشون اینجوری شده ولی خودم نمیخوام زود بچه خیلی دوس دارم ولی دوتامون کم سنیم یعدم میخوام درسم تموم شه یکمم دوتایی زندگی کنیم سفر بریم دیدیم نیازه بعد 

دقیقا آدم اسیر میشه واقعا

خیلی سختی داره، ولی تا خودت تصمیم نگرفتی کار به حرف بقیه نداشته باش 

تو همه ی فامیلا از اینجور ادما هس که هی میگن بیار بیار 

دو دقیقه در مقابل فهمیدن مقاومت نکن...                   شاید خوشت اومد.. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چند سالته

۲۳

الهی عظم البلاء''..خدایاگرفتاری بزرگ شد..".وانت المستعان...وتویاری دهنده ای...🌸خدایا منم مادر بشم ب زودی...منتظرم نزار🌸تویی ک الان داری امضام رو میخونی...✅برا حاجتم یدونه صلوات میفرستی؟ممنون💜
خیلی سختی داره، ولی تا خودت تصمیم نگرفتی کار به حرف بقیه نداشته باش  تو همه ی فامیلا از اینجور ...

تقریبا همه فامیلشون اینجورین مخصوصا مادر و پدر

خیلی هم اصرار به پسر دار شدن دارن

خدایا من معجزه ها را در کتاب میدیدم اما باور کردم که تو صداها را میشنوی 🙏🙏گر نگهدار من انست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤️ خدایا به خودت میسپارمش
من عروسی نکردم عقدم ولی شوهرم از همی الان میگه زود بچه دار شیم ترس اینو داره که طولانی بشه بچه دار ن ...

حتما اولا بیشتر به خودتون برسید و کیف کنید و سفر برید

اگر کم سن و سالید حیفه این دوران دیگه برنمیگرده

خدایا من معجزه ها را در کتاب میدیدم اما باور کردم که تو صداها را میشنوی 🙏🙏گر نگهدار من انست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤️ خدایا به خودت میسپارمش
من عروسی نکردم عقدم ولی شوهرم از همی الان میگه زود بچه دار شیم ترس اینو داره که طولانی بشه بچه دار ن ...

یجوری شوهرتو راضی کن، اول تموم کارایی که دوس داری رو انجام بده بعد بچه بیار 

من تجربه اولمه یه بچه دارم میبینم چقدر سخته ولی من خودم چون تصمیمم بود بچه بیارم راضی ام 

اخه الان سرکار میرم به پولش هم احتیاج داریم میترسم نتونم برم سرکار از همین چیزی که میگی هم میترسم و ...

خدا ب کارت برکت بده

سنت هم داره میره بالا

تا قبل ۳۰ سالگیت بیار بخدا دوستانی دارم تواین رنج سنی ک بچه میخوان و هرروز ی مشکلی براشون پیدا میشه

خواهرانه بهت گفتم مثل ما نشی ایشالابازم هرجور ک صلاحه

منم بعد بارداری تصمیم دارم برم سرکار پناه بر خدا

الهی عظم البلاء''..خدایاگرفتاری بزرگ شد..".وانت المستعان...وتویاری دهنده ای...🌸خدایا منم مادر بشم ب زودی...منتظرم نزار🌸تویی ک الان داری امضام رو میخونی...✅برا حاجتم یدونه صلوات میفرستی؟ممنون💜
حتما اولا بیشتر به خودتون برسید و کیف کنید و سفر برید اگر کم سن و سالید حیفه این دوران دیگه برنمیگر ...

اره همین کارو میکنم مامان خودشم میگه نیازی نیست زود بچه دار شین 

تقریبا همه فامیلشون اینجورین مخصوصا مادر و پدر خیلی هم اصرار به پسر دار شدن دارن

چی بگم والا یا باید گوش بدیو بچه دار بشی یا باید بیخیال حرفاشون بشی، هرچی گفتن بگی باشه ولی کار خودتو بکنی 

دقیقا من همش گفتم نه نمیخوام زوده فلانه الان افتادم به غلط کردن ۶ ماهه نشده این ماهم ک میشه ۷ ماه می ...

منک ب همه می گفتم تخمکام عین ساعت کار میکنن سالم سالمم خودمون نمیخوایم

حالا اینماه ک رفتم سونو فولی کاشف ب عمل اومد مشکل ازهمین تخمک هاست

خداروشکر تنبلی ندارم اما سایزشون کمه و اینماه باید قرص مصرف کنم

انقدر خسته شدم ک باخودم میگم کاش همون شب اول عروسی میرفتم اقدام

ب منم زیاد گیر میدن هم اقوام خودم هم اقوام شوهر

شما مشکلت چیه گلم؟

خدا ب کارت برکت بده سنت هم داره میره بالا تا قبل ۳۰ سالگیت بیار بخدا دوستانی دارم تواین رنج سنی ک ...

مرسی خواهر از توصیه خوبت

ایشالا شما هم یه بچه سالم خدا بهتون بده بعد برید سرکار

آدمی که خودش پول درمیاره دیگه براش سخته خونه نشینی

منک ب همه می گفتم تخمکام عین ساعت کار میکنن سالم سالمم خودمون نمیخوایم حالا اینماه ک رفتم سونو فولی ...

من تنبلی تخمدان دارم سایز فولیام ۵ تا ۷ 😭😭

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 
من تنبلی تخمدان دارم سایز فولیام ۵ تا ۷ 😭😭

هم دردیم ک😢

همین الان نشستم تو سالن انتظار ک برم پیش دکترم ببینم چ گِلی باید ب سر بگیریم🥺🥺

هنوز نیومده خیلی زود اومدم ک نوبت بگیرم چون شلوغه همیشه😐

ایشالا مشکلت زودتر حل میشه و نی نی دار میشی ب زودی عزیزم🧸

مرسی خواهر از توصیه خوبت ایشالا شما هم یه بچه سالم خدا بهتون بده بعد برید سرکار آدمی که خودش پول د ...

فدات عزیزم