2777
2789
عنوان

بچه نمیخوام ولی..

527 بازدید | 34 پست

سلام بچه ها من دو ساله ازدواج کردم ولی هنوز بچه نمیخوام خانواده شوهرم خیلی اصرار دارن همش بهم با متلک میگن دیگه خسته شدم..

خدایا من معجزه ها را در کتاب میدیدم اما باور کردم که تو صداها را میشنوی 🙏🙏گر نگهدار من انست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤️ خدایا به خودت میسپارمش

چندسالته؟

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 

خب نگاه کن تو چشاشون بگو بچه نمیخوام 😐

زوری که نیست

ادب مرد به از دولت اوست 👌 (میتونم به سوالات حقوقیتون در حد دانش و توانم و یاری حافظم پاسخ بدم ❤ از کمک کردن بهتون خوشحال میشم. شرطشم یه صلوات برای نتیجه ی آزمون وکالتمه ❤❤❤)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیار خودت رو راحت کن

دوسال بعد عروسیم تصمیم گرفتم بریم اقدام

الانم ۴ماه هی اقدامم نشده

یک و خورده ای هم خرج دوا دکترم شده

هرچ زودتر بیار اونا صلاحت رو میخوان واقعا ب منم می گفتن منه خر گوش نکردم الان باید التماس خدا کنم بهمون حداقل یدونه بده ک حس مادری رو تجربه کنم😢

الهی عظم البلاء''..خدایاگرفتاری بزرگ شد..".وانت المستعان...وتویاری دهنده ای...🌸خدایا منم مادر بشم ب زودی...منتظرم نزار🌸تویی ک الان داری امضام رو میخونی...✅برا حاجتم یدونه صلوات میفرستی؟ممنون💜
خب نگاه کن تو چشاشون بگو بچه نمیخوام 😐 زوری که نیست

دیگه چه جوری بگم.. سنتی هستن و دائم به هر بهانه ای میگن

جوری شده که الان دوماهه خونه مادرشوهرم نرفتم

خدایا من معجزه ها را در کتاب میدیدم اما باور کردم که تو صداها را میشنوی 🙏🙏گر نگهدار من انست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤️ خدایا به خودت میسپارمش
چند سالته

28 سال

بیار خودت رو راحت کن دوسال بعد عروسیم تصمیم گرفتم بریم اقدام الانم ۴ماه هی اقدامم نشده یک و خورده ...

اخه الان سرکار میرم به پولش هم احتیاج داریم میترسم نتونم برم سرکار

از همین چیزی که میگی هم میترسم واقعا چوم طوری رفتار میکنن باهام انگار میخوام و نمیشه

بیار خودت رو راحت کن دوسال بعد عروسیم تصمیم گرفتم بریم اقدام الانم ۴ماه هی اقدامم نشده یک و خورده ...

دقیقا من همش گفتم نه نمیخوام زوده فلانه الان افتادم به غلط کردن ۶ ماهه نشده این ماهم ک میشه ۷ ماه میدونم باردار نیستم 

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 
من اگه بتونم ۲ سال شوهرمو راضی کنم خوبه😟اون زود بچه میخواد

تا بچه نیس فقط لذت ببر گشت و گذار و به خودت برس 

نمیگم بچه بده نه ،اتفاقا هدیه ی خداس خیلی باارزشه 

ولی الان که نداری میتونی خیلی از کار ها رو انجام بدی 

من یه مسافرت نرفتم خیلی وقته چون یا گرمه بچه گرمایی میشه یا سرده سرما میخوره ببین چقدر محدودیت 

دو دقیقه در مقابل فهمیدن مقاومت نکن...                   شاید خوشت اومد.. 
من اگه بتونم ۲ سال شوهرمو راضی کنم خوبه😟اون زود بچه میخواد

شوهرم هم میخواد هربار رابطه هم میترسم جلوگیری نکنه

تا بچه نیس فقط لذت ببر گشت و گذار و به خودت برس  نمیگم بچه بده نه ،اتفاقا هدیه ی خداس خیلی باا ...

دقیقا آدم اسیر میشه واقعا

دقیقا من همش گفتم نه نمیخوام زوده فلانه الان افتادم به غلط کردن ۶ ماهه نشده این ماهم ک میشه ۷ ماه می ...

واقعا،، ترسیدم نکنه بعده ها نشه..

ولی واقعا از دخالت بقیه خوشم نمیاد اذیت میشم نمیرم مهمونی خانواده شوهرم