2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشاالله ک بشی دکترخودش نوشت عکس یا ب درخواست شما فرستادعکس  رنگی دردداشتم هزینش چقدشد مرسی&nbs ...

نه عزیزم دکارقبلیم اصلانگفت دکترموعوض کردم اون نوشت گفت بذاراول ازهمه چی مطمين بشم بعددارومیدم بابیمه۱۷۰عکس رنگی داروهاشم۶۰ت

یه صلوات واس خونه دارشدنم بفرستیدخوشگلا❤❤
من دوماه پیش رفتم عکس رنگی دوتا لوله هام باز شد همون ماهم باردار شدم شکر خدا،،تنبلی شدید م داشتم

وای چقدرخوب منم خیلی امیدوارشدم شوهرم مخالف بودحالامیگه خوب شدرفتی

یه صلوات واس خونه دارشدنم بفرستیدخوشگلا❤❤
نه عزیزم دکارقبلیم اصلانگفت دکترموعوض کردم اون نوشت گفت بذاراول ازهمه چی مطمين بشم بعددارومیدم بابیم ...

من میترسم از عکس، دکترمم ک بشدت عصبانیه بحرف گوش نمیده کارخودشو انجام میده  ببخشید  پاچه میگیره سقط کردمم البته فککنم پوچ بود، ببینم بعدعید ک رفتم می‌نویسه عکس یان آخه دکترخوبیم هست نمیخام ازدستش بدم خیلیا بعد ۱۵یاچنسال ازش نتیجه گرفتن 

نه عزیزم دکارقبلیم اصلانگفت دکترموعوض کردم اون نوشت گفت بذاراول ازهمه چی مطمين بشم بعددارومیدم بابیم ...

عزیزم ان شاالله که باردار میشی.

علائم چسبندگی چیه؟

من موقع نزدیکی زیر شکمم درد داره میتونه از علائمش باشه؟

عکس رنگی درد داره؟

دوستای گلم، میشه برای آرامش روح مامان مهربونم یه صلوات بفرستید؟ممنون