2777
2789
عنوان

نميتونم شاد باشم

62 بازدید | 8 پست

مدت كوتاهيه عروسي كردم اما برادرم وضع ماليش خوب نيست و من اصلا هيچ چيزي بهم نميچسبه اگه سفر ميرم ب فكر اونم اگه خريد ميكنم ب فكر اون و خانوم و پسرشون هستم تا جايي ك بتونم براشون خريد ميكنم اما خب نميشه همش دلم گرفته غمگينم نميدونم چيكار كنم دلم كباااااااب ميشه وقتي ميبينمش خب ما خانواده پولداري نيستيم و پدرم فوت شده برادرم پشتوانه مالي نداشته شوهر من وضعش بد نيست ولي نميتونم زياد ازش پول بگيرم براش كاري كنم

الهی عزیزم درکت میکنم

خدایا مرسی بابت نعمت بزرگی ک بعد از دوسال بهم عنایت کردی .ایشالا دامن همه ی بی بچه ها بحق فاطمه زهرا سبز بشه .برا بسلامتی بدنیا اومدن بچم ی صلوات میفرستین؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سعی کن کاری میکنین جار نزنین همیشه با ی چیز کوچیک خوشحالش کن

خدایا مرسی بابت نعمت بزرگی ک بعد از دوسال بهم عنایت کردی .ایشالا دامن همه ی بی بچه ها بحق فاطمه زهرا سبز بشه .برا بسلامتی بدنیا اومدن بچم ی صلوات میفرستین؟
توام اين مشكلو داري؟

من داداشم همسن شوهرمه و دست و بالش خالیه مجرده یجورایی شوهرم فخر میفروشه

من کامل درکت می کنم ، خودم کار می کنم همه چی می خرم ، تا جایی که بتونم کمک خونواده هم می کنم ، اما وقتی یه چیزی برای خودم میگیرم دلم میسوزه میگم خواهرم برادرم بیشتر از من احتیاج داره ، خیلی سخته

نه شوهر من فخر نميفروشه البته فعلا

یواش یواش