akimane مدیر عضویت: 1398/10/09 تعداد پست: 1329 عنوان وای هدفون جدیدم | مشاهده متن کامل بحث + 112 بازدید | 22 پست سلوم من کادو ولنم و جلو جلو گرفتم خدایا مرسی بابت نعمت بزرگی ک بعد از دوسال بهم عنایت کردی .ایشالا دامن همه ی بی بچه ها بحق فاطمه زهرا سبز بشه .برا بسلامتی بدنیا اومدن بچم ی صلوات میفرستین؟ 1398/11/06 | 22:45 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
lightness عضویت: 1398/04/15 تعداد پست: 4249 مبارکه💕انشالله دامنت سبز شع برام دعا کنید مهربونا ب بد مشکلی گرفتارم:)
akimane مدیر استارتر عضویت: 1398/10/09 تعداد پست: 1329 مبارکه💕انشالله دامنت سبز شع ممنونم عزیزم از دعات خدایا مرسی بابت نعمت بزرگی ک بعد از دوسال بهم عنایت کردی .ایشالا دامن همه ی بی بچه ها بحق فاطمه زهرا سبز بشه .برا بسلامتی بدنیا اومدن بچم ی صلوات میفرستین؟
gytfhh عضویت: 1398/10/11 تعداد پست: 993 خخخخخخ بابا بخدا من اینجوری حرف نمیزنم ولی ب سلام میگیم سلوم من تورو که نگفتم اصن به سلومتم دقت نکردم چون خودمم میگم یه هو دلم خواس اینجوری حرف زدنو امتحان کنم دیدم خیلی چندشه😂😂😂
mahboobeh79 عضویت: 1398/07/20 تعداد پست: 4546 اره خیلیییی اینا رو چند خرید میدونی؟؟ میدونین خوشبخت ترین زن عالم کیه اجازه بدین خودم بگم:حوا بخاطره اینکه مادرشوهر نداره خواهرشوهرنداره جاااررری نداره وازهمه مهمتر اینکه شوهرش آآآآآآدمه🤣🤣🤣
akimane مدیر استارتر عضویت: 1398/10/09 تعداد پست: 1329 من تورو که نگفتم اصن به سلومتم دقت نکردم چون خودمم میگم یه هو دلم خواس اینجوری حرف زدنو امتحان کنم د ... خخخخخخخخ عزیزم من حتی بابامم میگه سلوم خدایا مرسی بابت نعمت بزرگی ک بعد از دوسال بهم عنایت کردی .ایشالا دامن همه ی بی بچه ها بحق فاطمه زهرا سبز بشه .برا بسلامتی بدنیا اومدن بچم ی صلوات میفرستین؟
akimane مدیر استارتر عضویت: 1398/10/09 تعداد پست: 1329 کل دنیا میگن😂😂😂 اره بابا خدایا مرسی بابت نعمت بزرگی ک بعد از دوسال بهم عنایت کردی .ایشالا دامن همه ی بی بچه ها بحق فاطمه زهرا سبز بشه .برا بسلامتی بدنیا اومدن بچم ی صلوات میفرستین؟
gytfhh عضویت: 1398/10/11 تعداد پست: 993 واسه هدفون دوق میکنی😑😑😑 من واسه مدادم ذوق میکنم😂آدم باید قانع و پرانرژی شاد و مثبت نگر باشه😀😀