2777
2789

صفحه استیل یه ملیون نمیدن

مگر اینکه بدون فر باشه

دختر من هفته ۴۳ بعد دوسال از سزارینم طبیعی پاشو تو دنیا گذاشت🥰میشه تویی ک بارداری صبرکنی نینیت خودش ب دنیا بیاد؟وقتی خودش بیاد یعنی همه چی تکمیله...یعنی خودش آماده ست...یعنی ب زور نیاوردیش بیرون...یعنی همه ی روزیش توی شکمتو خورده🤗...نه ب سزارین...نه ب آمپول فشار...فقط طبیعی فیزیولوژیک

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مگه هست یه تومن؟؟هفته پیش رفتم بازار زیر یک و چهارصد نبود عزیزم..مگر جای خاصی باشه

ازین صفحه ایا هس که حتی ۶۰۰تومنی تو دیجی کالا هس

واسه بچه دار شدن و خونه دار شدنم لطفا یه صلوات بفرستین😘😘
صفحه استیل یه ملیون نمیدن مگر اینکه بدون فر باشه

واقعا دخترت هفته43بدنیااومد اخه چرا نمیگی یبار دسشوی خودشو میخورد اونوقت چی

همراه شو عزیز...همراه شو عزیز...تنها نمان به در.کین درد مشترک...هرگز جداجدا درمان نمی‌شود.
بزن تو دیجی کالا پره برو نظرای کاربرارو بخون ببین چه مارکی خوبه

خوندم نظریات مختلفه هم خوب دارن هم بد الان موندم چه مارکی بگیرم

دیوار هم هست که مغازه دارا تبلیغ گذاشتن و قیمتش مناسبه

واسه مردی بمیر که برات😇                              عابربانکشو دربیاره بچپونه تو کیفت😄💳 😎       تب کنه که چی بشه😏😏 برات نون و آب میشه😲😲   یه کم واقع بین باش😜😜
خوندم نظریات مختلفه هم خوب دارن هم بد الان موندم چه مارکی بگیرم

مارک ارزونو نمیدونم ولی مال من اخوان

فک کن دستمالی که باهاش کابینتو سرامیکو پاک میکنم گاهی میکشم روش روغنشو بگیرم تمیییییز میشه

عزیزم ما فروشگاه هود،گاز،سینک داریم،گاز استیل رومیزی پنج شعله دارای فندک تاپ تایم و ترموکوپل دار با استیل وارداتی فقط یه تومن،البته ما بیشتر فروشمون عمده هست ولی اگه خواستین درخدمتم

عزیزم ما فروشگاه هود،گاز،سینک داریم،گاز استیل رومیزی پنج شعله دارای فندک تاپ تایم و ترموکوپل دار با ...

چه مارکی هس اجاق گاز؟