2777
2789
عنوان

چطور میشه آدم از زندگی با همسرش مطمئن شه؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 571 بازدید | 44 پست
[QUOTE=121586619]منت کشی نمیاد که درد  یه دامن کوتاه بپوش شروع کن ب جاروبرقی زدن خونه .خم شو ز ...

یعنی زدی وسط هدف😅😅😅

خدا جونم ازت ممنونم به خاطر همه چی خیلی دوستت دارم 💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعد شیش سال منت و فحش هیچ وقت نبود اما بحث های کوچیک داشتیم ک زودم تموم شده در حد چن ساعت دلخوری یا ...

اینجوری دوست دارم ولی همش حس میکنم که برا این زندگی فقط خودم تنها میجنگم

یعنی سخت نگیرم؟

ببین عزیزم بازم میگم بستگی داره دعوا چی باشه،اگه ادم بددهن باشه هیچجوره درست نمیشه،دست بزن داشته باشه نمیشه درستش کرد،یاباید ساخت یا سوخت ،من تو اولین صحبت باشوهرم گفتم احترام برام خیلی مهمه اگه ازبین بره خیلی چیزا خراب میشه،خیلی شده دعوا کنیم اما هیچوقت بی احترامی بهم یاخانواده هامون نکردیم😊

با نظرم مخالفی ریپلای نکن 🙄🙄🙄
یعنی اونایی که ایمانشون یه ذره کمه هیچوقت مطمئن نیستن از زندگیشون؟؟

فک کنم منظورش اینک کسی ک از خدا میترسه چه تو باشی چه مباشی از ترس خدا کار اشتباهی نمیکنه این خوبه چون اگ فحش بده ترس از خدا عذاب وجدان بدی بهش میده

تیکر ی اتفاق خوب تو زندگیمه انشالله❤انشالله کلی اتفاقای خوب ک خیر شما توش هی براتون اتفاق بیوفته و درد و ناراحتی از زندگیتون بره
یعنی اونایی که ایمانشون یه ذره کمه هیچوقت مطمئن نیستن از زندگیشون؟؟

صد در صد نه به نظر من.

نمونه حالاییش که اماما نیستن زندگی شهدا با همسراشونه که خیلی زندگیای قشتگی داشتن و همش به خاطر ایمانشون بوده.به نظرم هر خوشبختی و دوست داشتنی که توش خدا و ایمان نباشه فیک و سسته و اطمینانی بهش نیست

👸
فایده نداره بی احساسه😂

شب توخواب بش تجاوز کن😐😂

✨هر کَسْ بدِ ما به خَلْق گویَدْ✨ماچهرِه زِ غَمٰ نِمیخَراشیمْ💫مـــــــــــــــا خوبي او به خَلْق گوییمٰ⚡️تا هَرْ دو دروغ گفته باشیـــمْ👊👊👌
ببین عزیزم بازم میگم بستگی داره دعوا چی باشه،اگه ادم بددهن باشه هیچجوره درست نمیشه،دست بزن داشته باش ...

وقتی فهمیدم بددهنه که عقد بودیم نه راه پس داشتم نه راه پیش فک میکردم درست میشه همه چی😔

صد در صد نه به نظر من. نمونه حالاییش که اماما نیستن زندگی شهدا با همسراشونه که خیلی زندگیای قشتگی د ...

آخه نمیدونم چطوری حالیش کنم که بابا زنتو انقد اذیت میکنی خدارو خوش نمیاد اهل مطالعه نیست ولی نمازش و اینا رو داره

آخه نمیدونم چطوری حالیش کنم که بابا زنتو انقد اذیت میکنی خدارو خوش نمیاد اهل مطالعه نیست ولی نمازش و ...

خب ایمان فقط به نماز و چیزای ظاهری نیست.من میگم خودتو برای تغییر کسی خسته نکن چون نمیتونی تغییر بدی...

👸
اینجوری دوست دارم ولی همش حس میکنم که برا این زندگی فقط خودم تنها میجنگم

ادما باهم فرق دارن ببین کجای رفتارت تو زندگی اشتباه بوده زیاده روی کردی چی باعث شده

جواب اینو تو بهتر میدونی

اما فحش جوابش فحش میشنوی با فحش بی احترامی میاد تو‌خونت اخرشم انقد طرف پررو میش دست روت بلند میکنه عین خیالشم نیس

تیکر ی اتفاق خوب تو زندگیمه انشالله❤انشالله کلی اتفاقای خوب ک خیر شما توش هی براتون اتفاق بیوفته و درد و ناراحتی از زندگیتون بره