2777
2789
عنوان

بیاین کمک ی بینوا که مهمون براش میاد اونم چییی!!!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 277 بازدید | 36 پست
سخت نگیر هر غذایی گذاشتی جلوش باید بخوره اینجوری پیش بری به یه سال نکشیده پیر میشی

میترسم خودش هیچی نمیگه اما میترسم ناراحت شن 

اگ تونستی برا حل مشکلم ی صلوات مهمونم می کنی❤
به خدا قرمه هم دوست نداره

پس اون نباید بره مهمونی یا بهتره هرچی دادن بخوره غر نزنه، معلوم میشه اگه کباب بره هم بذاری جلوش بهونه میاره پس سخت نگیر هرچی میتونی درست کن زر زد بندازش بیرون😂😂😂😂

دخترم اگر عاشق شد😍حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم😊میدانی؟ اگر خدای ناکرده انتخابش هم نامناسب باشد☹ رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است که سالها با مردی زندگی کند و عقده ی گرفتن دستان عشقش پیرش کند😪

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خونشون رفتین اونا چی درست کردن؟؟؟

ام ی بار مرغ سرخ کرد ی بارم قرمه ک شوهرش لوبیاهاشو با یکم گوشتشو خورد 

خب بنده خدا خودش چیزی نمیگه شما چرا حساسی؟ سخت نگیر این نیز بگذرد

دخترم اگر عاشق شد😍حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم😊میدانی؟ اگر خدای ناکرده انتخابش هم نامناسب باشد☹ رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است که سالها با مردی زندگی کند و عقده ی گرفتن دستان عشقش پیرش کند😪
پس اون نباید بره مهمونی یا بهتره هرچی دادن بخوره غر نزنه، معلوم میشه اگه کباب بره هم بذاری جلوش بهون ...

خخخخخخ خیلی مرد خوبیه ها ولی غذا خوردنش  ببخشید  ادمو پاره میکنه 

خخخخخخ خیلی مرد خوبیه ها ولی غذا خوردنش  ببخشید  ادمو پاره میکنه

ای بابا مردای امروزی انقدر ادا اطوار دارن که 😒

خب بنده خدا خودش چیزی نمیگه شما چرا حساسی؟ سخت نگیر این نیز بگذرد

اخه وقتی  ی قاشق میکشه تو بشقابش  ادم معذب میشه بخدا دست پختم بدنیستا

اخه وقتی  ی قاشق میکشه تو بشقابش  ادم معذب میشه بخدا دست پختم بدنیستا

شاید غذاش کمه مثلا پدرشوهر من انقدر کم غذا میخوره من همیشه میگم باباجون دوست نداشتی؟ میگه چرا بابا دستت درد نکنه من غذام کمه

نه عزیزم ناراحت چرا بشن من خودم اگه امشب مهمونی داشتیم میگفتم سوپ شیر شامی یا خورش قیمه سالاد وژله و چن نوع ترشی رنگی رنگی می گفتم مامانم درس کنه خودم تشپزی نمی کنم اما مامانم خیلی زود اینا رو درس می کنه سعی کن مهمونی بیشتر بهت خوش بگذره تا خسته شی 

من پسر نیستم موقع نوشتن نام کاربری این اومد به ذهنم شعبون مخ نام کاربریمه پس اگاه باشید عزیزان نه پسرم نه مثل شعبون اهل دعوا************************************************************ شما رهبر ارکستر سمفونیک افكار و احساسات خويشيد. نبايد گامهاي خود را با صداي طبل و شيپور ديگران هماهنگ كنيد. گوش به نواي درون خود بسپاريد. نواهايي كه از درونتان بر ميخيزد را هدايت كنيد
شاید غذاش کمه مثلا پدرشوهر من انقدر کم غذا میخوره من همیشه میگم باباجون دوست نداشتی؟ میگه چرا بابا د ...

شایدم الان حسابی  هول کردم   دستام یخ کرده 

نه عزیزم ناراحت چرا بشن من خودم اگه امشب مهمونی داشتیم میگفتم سوپ شیر شامی یا خورش قیمه سالاد وژله و ...

آره بخدا خودتو جر بدی ۱۰ جور غذا درست کنی بعد آقا ناز کنه یه قاشق بکشه آدم ...ش میسوزه😂😂😂

نه عزیزم ناراحت چرا بشن من خودم اگه امشب مهمونی داشتیم میگفتم سوپ شیر شامی یا خورش قیمه سالاد وژله و ...

گوشت الان بزارم میپزه زود پز ندارم 

آره بخدا خودتو جر بدی ۱۰ جور غذا درست کنی بعد آقا ناز کنه یه قاشق بکشه آدم ...ش میسوزه😂😂😂

اره  دقیقا سری اول انقد ناراحت شدم تاصب از شوهرم میپرسیدم خوب بود میگفت  به خدا عالی  بسه بیچارم کردی 

گوشت فوقش ۴ ساعته رو گاز میپزه قبلش تفت بده خوشمزه میشه

شامی کن خیلی راحته البته اگه شامیات وا نمیرن با سس گوجه

من پسر نیستم موقع نوشتن نام کاربری این اومد به ذهنم شعبون مخ نام کاربریمه پس اگاه باشید عزیزان نه پسرم نه مثل شعبون اهل دعوا************************************************************ شما رهبر ارکستر سمفونیک افكار و احساسات خويشيد. نبايد گامهاي خود را با صداي طبل و شيپور ديگران هماهنگ كنيد. گوش به نواي درون خود بسپاريد. نواهايي كه از درونتان بر ميخيزد را هدايت كنيد