2777
2789
عنوان

بیاین کمک ی بینوا که مهمون براش میاد اونم چییی!!!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 277 بازدید | 36 پست
اره  دقیقا سری اول انقد ناراحت شدم تاصب از شوهرم میپرسیدم خوب بود میگفت  به خدا عالی   ...

بیچاره شوهرا اگه بگه بده که کتک میخوره اگه بگه خوبه هم که آدم انقدر میپرسه تا بگه آره بابا بد بود که بعدش بازم کتکه😂😂😂

دخترم اگر عاشق شد😍حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم😊میدانی؟ اگر خدای ناکرده انتخابش هم نامناسب باشد☹ رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است که سالها با مردی زندگی کند و عقده ی گرفتن دستان عشقش پیرش کند😪

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بیچاره شوهرا اگه بگه بده که کتک میخوره اگه بگه خوبه هم که آدم انقدر میپرسه تا بگه آره بابا بد بود که ...

خخخخخ اره شب وسطا خواب بیدار میشد  منم بیدار میشدم میگفتم  اونم میگفت خوب بود بابا  میخواستم توخوابم بپرسم منم مطمعن شم  ببینم  خوابم باشه راست میگه 

اگ تونستی برا حل مشکلم ی صلوات مهمونم می کنی❤
نه اصلا البته   ماشالا عد امشب   خراب شه

😂😂😂خراب شدن از جیب مبارک همسر کوبیده بگیر یا اگه هوا سرد نی بنداز گردن شوهر مرغ را اماده کن فردا شب جوجه درس کنین

من پسر نیستم موقع نوشتن نام کاربری این اومد به ذهنم شعبون مخ نام کاربریمه پس اگاه باشید عزیزان نه پسرم نه مثل شعبون اهل دعوا************************************************************ شما رهبر ارکستر سمفونیک افكار و احساسات خويشيد. نبايد گامهاي خود را با صداي طبل و شيپور ديگران هماهنگ كنيد. گوش به نواي درون خود بسپاريد. نواهايي كه از درونتان بر ميخيزد را هدايت كنيد
😂😂😂خراب شدن از جیب مبارک همسر کوبیده بگیر یا اگه هوا سرد نی بنداز گردن شوهر مرغ را اماده کن فردا ...

شوهرمم نیستش  تنهام با مهمونا میاد  من مظلوم چیکار کنم اخه   توخونه از حرص انقد جیغ زدم خودم   دهنم کف کرد 

اگ تونستی برا حل مشکلم ی صلوات مهمونم می کنی❤
شوهرمم نیستش  تنهام با مهمونا میاد  من مظلوم چیکار کنم اخه   توخونه از حرص انقد جیغ ز ...

شب که رفتن یه سیری بزنش😂خستگیات در بشه

من پسر نیستم موقع نوشتن نام کاربری این اومد به ذهنم شعبون مخ نام کاربریمه پس اگاه باشید عزیزان نه پسرم نه مثل شعبون اهل دعوا************************************************************ شما رهبر ارکستر سمفونیک افكار و احساسات خويشيد. نبايد گامهاي خود را با صداي طبل و شيپور ديگران هماهنگ كنيد. گوش به نواي درون خود بسپاريد. نواهايي كه از درونتان بر ميخيزد را هدايت كنيد
اخه وقتی  ی قاشق میکشه تو بشقابش  ادم معذب میشه بخدا دست پختم بدنیستا

کباب بذار احتمالا دوست داره

آخر مسیر زندگی هیچی نیست... زندگی همین مسیره. ازش لذت ببر. پسرای خوشگلم، مامان کوچولو عاشقتونه