کم کاری تیروئید دارم خب از موقع بارداری..شصت کیلو ام قدم ۱۶۰ هست.ولی میخام لاغر باشم پنجاه و سه چهار ...
به نظرم وزنت خوبه مربی ورزش من میگه وزن مهم نیست سایز مهمه چون چربی وزنش خیلی کمتر از عضله هست ولی حجمش از عضله خیلی بیشتره پس سایزت برات مهم باشه نه وزن
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
یک سوال؟چرااینجاهمه یادکترن یادرحال گرفتن مدرک پزشکی تازه پدرومادرشون وکیلن.خیلیاهم مدرک روانشناسی دارن فوق لیسانس کارشناسی ارشد هم که زیادداریم اینجا😐توی خارج ازایران هم زندگی میکنن😐توی همه ی تاپیکهاهم حضوردارن هرساعت ازروزوشب😑 (❤خدایا❤ شکررررررت بابت انتخابم هرچه دارم ازتودارم💝میگه چشمام ازپا درش آورده عینک زدم شمارودرنیاره😎😁) ❤لطفا برای برآورده شدن حاجتم یک صلوات مهمونم کنید🙏❤
وزنت که عالیه حیفه. من قبل بارداریم شسصت و چهار کیلو بودم با 160 قد. اونی که باید لاغر میشد منم نه ت ...
خب من ماه پیش شصت و سه بودم الان اومدم رو شصت. ولی میخام کمتر بشم من قبل بارداری پنجاه و چهار بودم بعد زایمان هم بیست روز بعدش پنجاه و چهار بودم ولی کم کم چاق شدم. پنجاه و چهار خیلی خوش تیپ میشم
یک سوال؟چرااینجاهمه یادکترن یادرحال گرفتن مدرک پزشکی تازه پدرومادرشون وکیلن.خیلیاهم مدرک روانشناسی دارن فوق لیسانس کارشناسی ارشد هم که زیادداریم اینجا😐توی خارج ازایران هم زندگی میکنن😐توی همه ی تاپیکهاهم حضوردارن هرساعت ازروزوشب😑 (❤خدایا❤ شکررررررت بابت انتخابم هرچه دارم ازتودارم💝میگه چشمام ازپا درش آورده عینک زدم شمارودرنیاره😎😁) ❤لطفا برای برآورده شدن حاجتم یک صلوات مهمونم کنید🙏❤