2777
2789
خوشمزه میشه. شمالیا بیشتر غذاها رو با برنج میخورن. تازه شمالیای خیلی اصیل به بچه کوچیکشون پلو با چای ...

من شمالی نیستم ولی هرروز ناهار باید برنج بخورم بعضی وقتا که غذای نونی داریم عصری دست وپاهام از ضعف میلرزه عشق پلو دارم😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زیتون پرورده رو چطوری درست میکنید میشه یادم بدید

باسیروگردوورب اناروسبزی محلی  ک مال شمالیاس ب اسم دلار

البته شماهم میتونی دلاردرست کنی منتهااون طعم خاص ونمیده ولی بارخوبه۷۰۰گرم گشنیزو۳۰۰گرم نعناع روبسابیدبعدشم نمک فراوون بزتی ک شل بشه اینوتوفریزرم میتونی نگهداری استفاده کنی بعدا

یقاشق میزنی ب زیتون پروده ت سیرم همینجودچشمی نگاه کن 

اول مخلوطودرست همون سیرله شدوگردوسابیده ویه قاشق دلارورب انار

مزه شوبچش بعدزیتونوتوقاطی کن 

وخدایی که بشدت کافیست
باسیروگردوورب اناروسبزی محلی  ک مال شمالیاس ب اسم دلار البته شماهم میتونی دلاردرست کنی منتهااو ...

مرسی دوست قشنگم اسکرین گرفتم و حتما درست میکنم فقط سبزیشو ندارم ک میگیرم

کنجد مامان من و بابایی عاشقتیم❤
من شمالی نیستم ولی هرروز ناهار باید برنج بخورم بعضی وقتا که غذای نونی داریم عصری دست وپاهام از ضعف م ...

ما هم همینجوریم😅یا ناهار یا شام حتما باید برنج بخوریم

عه شما دلار میزنید. ما خولی واش و چوچاق میزنیم

منم چوچاق میزنم منتهاحالابیام برادوستمون توضیح بدم چوچاق چیه خخخخ گفتم اونوبگم ک اگ دوسدلشت درس کنه 

وگرنه ک اصلش باچوچاقه 

وخدایی که بشدت کافیست
من فعالیتم زیاده ورزشم هرروز میکنم 

منم ورزش میکنم هرروز استخر هم میرم ولی این برنج رو هیچ جوره نمیتونم هضم کنم. الان که حتی ی کفگیر هم نمیتونم بخورم چهارتا نهایت پنج قاشق. از دوبار تو هفته هم بیشتر بخورم چاق میشم ربطی ب ورزش هم نداره

منم ورزش میکنم هرروز استخر هم میرم ولی این برنج رو هیچ جوره نمیتونم هضم کنم. الان که حتی ی کفگیر هم ...

سوخت وساز بدنت پایینه عزیرم من هرروز برنح میخورم الان چند ساله که پسرمودخترمو زایمان کردم ۶۵ کیلو موندم البته قدم ۱۶۷هست