2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هنوز نشنیدم جایی آف زده باشه!

اما من معمولا هفت حوض خرید میکنم، هم قیمتاش نسبتا متعادله هم مدلهاش به روز هست

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
کدوم سمت خوبه اصفهان؟ 😍

به نظرم چهار باغ و نظر عالیه😍

به درجه ای از انحراف رسیدم که اگه یه درجه دیگه بچرخم به راه راست هدایت میشم😶😜😎اگه تو خوشگلی و شیطان پرست🤘من شیطانم و خوشگل پرست✌
یکیم بگه کجا شومیزای قشنگ دارن ک یکم بلند باشه تا زیر باسن.بخدا هیجا پیدا نکردم تهرانم.

دقیقا منم همچین چیزی مدنظرم هست! ادرس دادن دوستان لایکتون میکنم😘

دقیقا منم همچین چیزی مدنظرم هست! ادرس دادن دوستان لایکتون میکنم😘

مرسی عزیزم حتما.دنبال ی شومیزیم ک بتونم جلو آقابونم بپوشم ولی شیکم باشه

خدایا ینی یه خونه روی این کره خاکی سهم من نیست؟😭
نظر رفتم ولی چهارباغ نه رد شدم فقط ازش😅 انشالله بار بعد که اومدم  

باچه عشقم😁

به درجه ای از انحراف رسیدم که اگه یه درجه دیگه بچرخم به راه راست هدایت میشم😶😜😎اگه تو خوشگلی و شیطان پرست🤘من شیطانم و خوشگل پرست✌
مرسی عزیزم حتما.دنبال ی شومیزیم ک بتونم جلو آقابونم بپوشم ولی شیکم باشه

من توی هفت حوض دیدم، توی پاساژ مهدی شهرری هم دیدم.

تا خدا هست، به مخلوق دمی تکیه مکن. که خدا کوهِ ثبات است و بشر، عین نیاز .... هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم، اگر ناراحت میشید، بهم بگید که لایک نکنم🌹
پاساژ مهدی مگ کفش نداره فقط؟

نه دوست عزیز

اتفاقا کفش از همه پوشاک کمتره!

طبقه پایین مردانه و زنانه داره، طبقه همکف طلا، طبقه بالا هم مانتو و شلوار و لوازم آرایش