2777
2789
عنوان

خانوما چقدر زمان برد تا باردار بشید

| مشاهده متن کامل بحث + 623 بازدید | 98 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماهروقت اراده کردیم شداصلازمان نبردخداروشکر

ان شاءالله میشه نگران نباش

میشه ی درد

نمیشه ی درددیگه

گلسین! تسلی وئرمسین واخت اوزانماسین   گلسین! بوندان آرتیق داهاجانیم یانماسین  گلسین! اونون یئری اولونجه منیم یانیمدیر     گلسین! اونامندن باشقاسی توخونماسین  گلسین ! اوز_اوزه دایاناق هئچ دانیشماسین  گلسین!+ اونون یئری اولونجه منیم یانیمدیر🦋🍃🍀
ببین عزیزم اولا توکلت به خدا باشه بعدهم خودتو شوهرت گرمیجات بخورین سردیجادت نخوری اگه یه وقت خوردی ب ...

این یه پاک سازی چهل روزه هست خواستی ادامشو میذارم 

البته اسکرین هست یه خانمی تو نرم افزار سراشپز پاپیون گذاشته بود

مادرم با حجابم میگذارم مرهمی بر زخم تو...

من بار اول شد اما شش هفته سقط شد! خخخخ دیر و زودش مهم نیست عزیزم. مهم اینه که سالم باشه و بمونه 

تازه تو همش  ۲۸ سالته من ۳۵ سالمه. بارداری اولمم بود

سختی ها مثل الماس روح آدم رو صیقل میده و از همون قسمت صیقل خورده نور دچار شکست میشه و هفت رنگ زیباش نمایان میشه.   منبع: کاربر ترانه_پاییزی

بله تهرانم ممنون میشم بگید

دکتر سهراب وند

مطبش روبروی بیمارستان بقیه الله است،پلاک207

شماره مطب هم88041723 روزهای زوج هستن،دوشنبه ها صبح،شنبه و چهارشنبه بعداز ظهر.بار اول سه چهار هفته بعد بهتون وقت میده ولی دفعات بعدی هرموقع وقت بخواهید میده بهتون. دستش خیلی سبکه و بیشتر روی ناباروری کار میکنن و 90 درصد بیمارانشون برای ناباروری میان پیششون و سریع جواب میگیرن ان شاءالله که شما مشکلی ندارید و زود جواب میگیرید

یا حمید بحق محمد،یا عالی بحق علی،یا فاطر بحق فاطمه،یا محسن به حق حسن،یا قدیم الاحسان بحق الحسین،عجل لولیک الفرج الساعه،الساعه،الساعه.ان شاءالله 

دقیقا منم بار اول با اولین اقدام باردار شدم.هشت هفته بعد سقط شد.به خودت برس چندماه دیگه دوباره اقدام ...

چشم،ایشاله مشکلی پیش نیاد این سری

ممنون عزیزم

این کاربری دست ۵۰۰نفره،اگر اینجا احیانا خالی بستم بعدش سوتی دادم و گندش درومد،مطمعن باش،من نبودم و اون ۴۹۹نفر دیگه هستن😂
من بعد از چند بار اقدام حامله شدم ولی دیروز تو ۷هفتگی سقط شد😔

تا فهمیدین باردارین تا یه مدت سویق گندم بخورین و روغن کوهان شتر به کمر بمالید تا یه مدت تا جای بچه سفت بشه اینو دکتر عباسی میگفتن

مادرم با حجابم میگذارم مرهمی بر زخم تو...
تا فهمیدین باردارین تا یه مدت سویق گندم بخورین و روغن کوهان شتر به کمر بمالید تا یه مدت تا جای بچه س ...

ممنون عزیزم،چشم

این کاربری دست ۵۰۰نفره،اگر اینجا احیانا خالی بستم بعدش سوتی دادم و گندش درومد،مطمعن باش،من نبودم و اون ۴۹۹نفر دیگه هستن😂
میشه به منم بگین عزیزم اسم دکترتون و؟

دکتر فرناز سهراب وند

خیلی مهربون،معتقد،باتجربه و باعلم بالا. خودم از طریق یک بنده خدایی که همسرش پزشک بود ایشون بهم معرفی شد رفتم پیشش و تاالانم زیر نظر خودشون هستم

یا حمید بحق محمد،یا عالی بحق علی،یا فاطر بحق فاطمه،یا محسن به حق حسن،یا قدیم الاحسان بحق الحسین،عجل لولیک الفرج الساعه،الساعه،الساعه.ان شاءالله 

دکتر فرناز سهراب وند خیلی مهربون،معتقد،باتجربه و باعلم بالا. خودم از طریق یک بنده خدایی که همسرش پز ...

ممنون عزیزم مطبشون کجاست؟