2777
2789
عنوان

خانوما چقدر زمان برد تا باردار بشید

| مشاهده متن کامل بحث + 623 بازدید | 98 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به من چیزی نگفت من رفتم سری ازمایش دادم بعد چون فولی ۲۱ داشتم امپول زدم دکترم رو عوض کردم دکتر جدبد ...

دقیقا!

خیلی ضربتی عمل کردی عزیزم.

من خوشبختانه چون شوهرم تو فامیلشون چند مورد ناباروری داشتند که مشکل از مرد بود، قبل از اینکه من برم دکتر خودش رفت و آزمایش داد! من فقط واسه محکم کاری رفتم دکتر که خانوادش بهانه نداشته باشن.

دکتر بهم گفت با این وضعیت شوهرت، فقط ۲ درصد احتمال داره که باردار شی طبیعی!!

ولی خب، تنها خداست که قادر مطلقه! درصدم واسش مهم نیست😁

شما هم همسرت بره ببینه چجوریه.اگرم هیچ مشکلی نداشتن ، میفهمی که یه جای دیگه رو دارید اشتباه میزنید.

مثلا بعد عملیات اصلا نباید پاشی بری دسشویی.همونجور خوابیده لباس بپوشی و بخوابی تا صبح.از روز ۱۲ بعد شروع پریت، یک شب درمیون عملیات داشته باشید.تا ۱ هفته مونده به موعد پری بعدت.

اگر همسرت مشکلی داشت، رژیم غذاییش رو درست کنی و این چیزا.

ان شاءالله که هیچ کدومتون هیچ مشکلی ندارین و ماه بعد تاپیک بارداریتو میزنی.واست دعا میکنم.

ببخشید خود بیمارستان بقیه الله هم کار میکنند؟

نه عزیز

یا حمید بحق محمد،یا عالی بحق علی،یا فاطر بحق فاطمه،یا محسن به حق حسن،یا قدیم الاحسان بحق الحسین،عجل لولیک الفرج الساعه،الساعه،الساعه.ان شاءالله 

سلام میشه اسم و ادرس این دکتر خوب رو به منم بگید

فرستادم برای همه عزیزان

یا حمید بحق محمد،یا عالی بحق علی،یا فاطر بحق فاطمه،یا محسن به حق حسن،یا قدیم الاحسان بحق الحسین،عجل لولیک الفرج الساعه،الساعه،الساعه.ان شاءالله 

دقیقا! خیلی ضربتی عمل کردی عزیزم. من خوشبختانه چون شوهرم تو فامیلشون چند مورد ناباروری داشتند که م ...

خیلی ممنون عزیزم از راهنماییت  من همسرم سونو رفت گفت واریکسول نداری امکان داره کسی واریکوسل نداشته باشه ولی آز  اسپرمش مشکل داشته باشه؟

خیلی ممنون عزیزم از راهنماییت  من همسرم سونو رفت گفت واریکسول نداری امکان داره کسی واریکوسل ندا ...

بله.واریکوسل فقط یکی از مشکلات مردانست. خیلی عوامل موثرند.

واسه آز دادن ۳ تا ۵ روز اگر درست یادم باشه، باید نزدیکی یا ارضا نداشته باشن.بعد آز میدن خیلی راحت.شما هم میتونی باهاش بری یا میتونه تنها بره😅.

واریکوسل بدیش اینه که عمل میخواد.ولی مشکلات دیگه اکثرا با دارو خوب میشن.

حالا هنوز که چیزی مشخص نیست.استرس نگیری الکی ها!

اینارو گفتم اطلاعاتت بالا بره.