2777
2789
بعضیا همینن. شوهر منم نمازخون و چشم پاکه. اما بعضیا میگن همچین مردی وجود نداره. اصلا به خودت نگیر ...

تازه یه جوریم حکم قطعی صادر میکنن...اونروز یه خانمی میگف صد در صد همه ی مردا و خانما قبل ازدواج رابطه داشتن.میگف مگه میشه کسی خیانت نکنه؟داشتم شاخ در میاوردم.

برخی از مردم کشور ،گاهی خیلی عجیب میشوند!⭕ بی هیچ دلیل موجهی از قوم عرب‌ متنفرند امّا با افتخار به امارات و دُبی می‌روند و پیشرفت‌های ظاهری آنها را به رخ می کشند و یا حتی به عامل و منبع خبریشان (مثل اینترنشنال یعنی شبکه وابسته به دربار سعودی) تبدیل میشوند.⭕روزه نمی‌گیرند!👈 ولی دلشان برای ربنای شجریان تنگ شده .⭕ کورکورانه کورش‌پرست‌ و طرفدار پیامبر ایرانی یعنی زرتشت و یا عرفان‌های کاذب و فرقه های جعلی می شوند! امّا در عین حال تعلّقات مذهبی را مانع پیشرفت می‌دانند!⭕ هرچه میخواهند میگویند و حتی مسئولین مملکت را مورد اهانت قرار میدهند و فحش میدهند در عین حال از فقدان آزادی بیان و وجود خفقان در جامعه سخن میگویند!⭕  میگویند مرگ کسی را نخواهید و شعار مرگ برآمریکا...» باعث مشکلات مملکتمان شده ،اما از ترور هموطنشان توسط شقی ترین آدمها ابراز خوشحالی میکنند و یا در برابر آن سکوت خفت بار اختیار میکنند.⭕ سلبریتی هایش دستمزدهای آنچنانی میگیرند و در عین حال به شرایط اقتصادی کشور معترضند و خود را عاشق مملکت و غمخوار محرومین جلوه میدهند.⭕به سفرهای تفریحی در آنتالیا و اروپا و... می روند و سه برابر تولید ناخالص ملی لوازم آرایشی مصرف می‌کنند ولی سفر رایگان اربعین و هزینه کربلا و مکه و غذای نذری را که عمدتا نصیب محرومین می شود ، اجحاف در حق ایتام و مستضعفین میدانند!⭕به متخصص نبودن برخی مسئولین اعتراض دارند و این در حالی است که خودشان را در باب هر موضوع تخصصی و غیرتخصصی و در همه بخش‌ها و تمام عرصه ها صاحب نظر می دانند و بدون مطالعه کافی در هر زمینه ای به خود اجازه اظهارنظر و سخنرانی می دهند و بر صحت و دقت علمی بودن قطعی همه آنها هم اصرار می ورزند.⭕اخبار دستاوردهای علمی دانشمندان و متخصصین کشور و فرزندان خودشان را می بینند و می شنوند و در زندگی‌شان لمس می کنند، اما یا ناجوانمردانه می گویند غیرواقعی و تقلبی است، یا به رغم تحریم‌ها، حقیرانه می گویند از خارج آورده اند و به نام خودشان ثبت کرده اند  و یا حتی با وقاحت تمام می گویند در رژیم گذشته طراحی و تولید و حالا رونمایی شد.

شما هنوز بچه ای اونقدی بالغ نشدی که بدونی درست و غلط زندگیت چیه وحرفای ی عده ک اصلا نمیشناسیشون رو اولویت رفتاریه زندگیت قرار دادی بعد خدا بقیه رو لعنت کنه؟؟؟؟؟

من نصیحت نمیکنم ولی این خیلی واضحه که باید یاد بگیرین مسعولیت و عواقب رفتارا و کاراتونو خودتون بر عهده بگیرین 

آدمایی که همش اینو اونومقصر میدونن آدمای موفقی نیستن 

خانه ات را باد برد..توهنوزم نگران وزش باد در موی منی؟؟؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا فکر میکنیم بقیه ب زندگی ما حسودیشون میشه ؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!مثلا چی داریم ک بقیه ندارن   دیگران ممکنه یچیزی بگن خوودمون نبایدفکر کنیم و باتوجه ب شرایط از عقلمون استفاده کنیم؟!!!

وقتی همه بگیم مملکت با حرکت من ی نفر درست نمیشه نباید توقعم داشته باشیم ک جهان اول و دوم باشیم ...من اگه اب استفاده نکنم درست میییشه ؟؟؟ من اگه ماشین نخرم درست میشه؟؟؟ من اگه طلا نخرم درست میشه ؟؟؟ من اگه اشغال نریزم محیط زیست مشکلش حل میشه؟ من اگه کتاب بخونم فهم مملکت میره بالا؟؟؟ من ی نفر اگه راهنما بزنم همممه مشکلات راهنمایی رانندگی حل میشه ؟؟؟؟ هممممش همممینجوری حرف میزنیم ...این من منا میلیون ها منه

لطفا حالا ک متوجه شدی تا کجاااا میتونی پیش بری!!!!!دیگه تاپیکای خیانت و ....باااااز نکن!!!!!

شک انتهایی نداره و انسان رو ب جنون میکشونه....

اگه در مورد زندگیت مشاوره خواستی فقطططط از بزرگ‌ترهای فامیلتون ک مورد اعتمادن و زندگیه موفقی دارن مشورت بگیررر ن اینجااا عزیزم!!!!

رهبر عزیز انقلاب: تازیانه خدا برای اسرائیل بسیار سخت خواهد بود...  جهان اسلام باید فشار یکپارچه به رژیم غاصب وارد کند با هر امکاناتی که در توان است،،، فکر می‌کنی مجازیه، حرفی زدیو در رفتی؟! نه جانم حسابرسی بزرگتر در پیش داریم!    علامه طباطبایی( از اولیای الهی و از شاگردان آیت‌الله قاضی )فرمودند:این انقلاب متصل به ظهور امام مهدی علیه السلام خواهد شد... «اِنَّ الْحُسین مِصباحُ الْهُدی وَ سَفینَهُ الْنِّجاة» ،،،پیامبر عزیزمون فرمودن:وَلَايَةُ عَلِيِّ بْنِ أَبِي طَالِبٍ حِصْنِي فَمَنْ دَخَلَ حِصْنِي أَمِنَ مِنْ عَذَابِي   اطاعت از ولایت فقیه آزمون قبل از ظهور است...((یا الله یا رحمن یارحیم،یامقلب القلوب ثبت قلوبنا علی دینک 🤲))...اللهم عجل لولیک الفرج 🤲

تاپیکایه خیانت نرین خانما.والا بیشترشون یه طرفه قاضی رفتنه.مشخص نیس راست و دروغش.

برخی از مردم کشور ،گاهی خیلی عجیب میشوند!⭕ بی هیچ دلیل موجهی از قوم عرب‌ متنفرند امّا با افتخار به امارات و دُبی می‌روند و پیشرفت‌های ظاهری آنها را به رخ می کشند و یا حتی به عامل و منبع خبریشان (مثل اینترنشنال یعنی شبکه وابسته به دربار سعودی) تبدیل میشوند.⭕روزه نمی‌گیرند!👈 ولی دلشان برای ربنای شجریان تنگ شده .⭕ کورکورانه کورش‌پرست‌ و طرفدار پیامبر ایرانی یعنی زرتشت و یا عرفان‌های کاذب و فرقه های جعلی می شوند! امّا در عین حال تعلّقات مذهبی را مانع پیشرفت می‌دانند!⭕ هرچه میخواهند میگویند و حتی مسئولین مملکت را مورد اهانت قرار میدهند و فحش میدهند در عین حال از فقدان آزادی بیان و وجود خفقان در جامعه سخن میگویند!⭕  میگویند مرگ کسی را نخواهید و شعار مرگ برآمریکا...» باعث مشکلات مملکتمان شده ،اما از ترور هموطنشان توسط شقی ترین آدمها ابراز خوشحالی میکنند و یا در برابر آن سکوت خفت بار اختیار میکنند.⭕ سلبریتی هایش دستمزدهای آنچنانی میگیرند و در عین حال به شرایط اقتصادی کشور معترضند و خود را عاشق مملکت و غمخوار محرومین جلوه میدهند.⭕به سفرهای تفریحی در آنتالیا و اروپا و... می روند و سه برابر تولید ناخالص ملی لوازم آرایشی مصرف می‌کنند ولی سفر رایگان اربعین و هزینه کربلا و مکه و غذای نذری را که عمدتا نصیب محرومین می شود ، اجحاف در حق ایتام و مستضعفین میدانند!⭕به متخصص نبودن برخی مسئولین اعتراض دارند و این در حالی است که خودشان را در باب هر موضوع تخصصی و غیرتخصصی و در همه بخش‌ها و تمام عرصه ها صاحب نظر می دانند و بدون مطالعه کافی در هر زمینه ای به خود اجازه اظهارنظر و سخنرانی می دهند و بر صحت و دقت علمی بودن قطعی همه آنها هم اصرار می ورزند.⭕اخبار دستاوردهای علمی دانشمندان و متخصصین کشور و فرزندان خودشان را می بینند و می شنوند و در زندگی‌شان لمس می کنند، اما یا ناجوانمردانه می گویند غیرواقعی و تقلبی است، یا به رغم تحریم‌ها، حقیرانه می گویند از خارج آورده اند و به نام خودشان ثبت کرده اند  و یا حتی با وقاحت تمام می گویند در رژیم گذشته طراحی و تولید و حالا رونمایی شد.
تازه یه جوریم حکم قطعی صادر میکنن...اونروز یه خانمی میگف صد در صد همه ی مردا و خانما قبل ازدواج رابط ...

آره . خیلی قطعی میگن.

درحالیکه اینجوری نیس.

شوهر من حتی پریودی رو فک میکرد زن بعد ازدواج میشه .

حتی موقع نامزدی نمیدونست چیکار باید بکنه ! خخخخ

میگن دروغ میگه! 

چی بگم والا

خدا رو شکر که زندگیت درست شده

ولی من یادمه خودت گفتی شوهرت خیانت میکنه و مطمئنی

گرچه من به شخصه ترجیح میدم به کسی انرژی منفی ندم

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

به نظر من همیشه عقل خودتونو قاضی قرار بدید واینجا از کسی رد مورد شرایط زندگیتون نظر نخواین یه عده ای ...

بله شیطان در کمینه .خصوصا برای افراد ساده لوح

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
شما هنوز بچه ای اونقدی بالغ نشدی که بدونی درست و غلط زندگیت چیه وحرفای ی عده ک اصلا نمیشناسیشون رو ا ...

فقط اشتباهم این بود که فک کردم اگه تینجا مشکلمو بگم باتوجه به تجربیات زندگیشون راهنمایم کنن که نود درصد اهل راهنمایی نیستن وحرفاشون از سر غرض بود وعقده

تازه یه جوریم حکم قطعی صادر میکنن...اونروز یه خانمی میگف صد در صد همه ی مردا و خانما قبل ازدواج رابط ...

یه دفعه گفتم مگه شما با همه مردا بودید که راجع به همه نطر میدید؟ منو بست به فحش

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

عزیزم اشتباه از خود شماست ک میاید اینجادر مورد همچین مسئله ای نظر خواهی میکنید اینجا یه عده ادم خارج از گود نشستن ک فقط و فقط براساس گفته های شما قضاوت میکنند و صد البته ک این نظرات براساس طرز فکر شما شکل میگیره 

میخوام بگم در غلط بودن کار این دوستان شکی نیست ولی شما دقیقا همون نتیجه ای رو گرفتی ک در ناخوداگاه ذهنت بهش فکر میکردی اینجا همیشه نظر مخالف و موافق هست و ماها نظری رو قبول میکنیم ک ب فکر خودمون نزدیکتره

گورستان ها پر از افرادی است که روزی گمان میکردند چرخ دنیا بدون آن ها نمیچرخد
آره . خیلی قطعی میگن. درحالیکه اینجوری نیس. شوهر من حتی پریودی رو فک میکرد زن بعد ازدواج میشه . ح ...

ازبس خودشون همه چیرو امتحان کردن.یکی نیس بگه بابا شما خودت یا شوهرت اون شکلیه دلیلی نداره همه رو به یه چشم ببینین.

وقتی تو مجازی مشکلت و مطرح میکنی توقع چی داری مگه ماها شوهر تو رو میشناسیم با این چیزایی که گفتی خب اونا هم حدسیاتشون و گفتند و چقدر شما ساده ای که زندگیت و بخاطر حرفای کسی که نمیشناسی خراب کردی 

یه دفعه گفتم مگه شما با همه مردا بودید که راجع به همه نطر میدید؟ منو بست به فحش

مریضن بخدا.من خودم دوس پسر نداشتم.شوهرمم دوس دختر نداشت اصلا.با اینکه هردو دانشگاه رفته ایم واینا.ولی میگن مگه میششهههههه؟