2777
2789

هركسي طبق شرايط زندگي خودش نظر ميده

ممكنه اخلاق و رفتار همسر شما واسه يكي خيلي عجيب باشه

چون همسرش اين اخلاقيات و نداره

اما متاسفم كه خيلي راحت نفرين ميكني مخصوصا بخاطر مسئله اي كه خودت بيشتر مقصر بودي😶🐀

هيچ چيز به اندازه خرافات براي حكم راني بر توده سودمند نيست.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این اطمینان نی نی سایتی ها میدادن 

اینجا فقط باید سرگرم باشی عزیزم.هیچ وقت اینجارو جدی نگیر.

برخی از مردم کشور ،گاهی خیلی عجیب میشوند!⭕ بی هیچ دلیل موجهی از قوم عرب‌ متنفرند امّا با افتخار به امارات و دُبی می‌روند و پیشرفت‌های ظاهری آنها را به رخ می کشند و یا حتی به عامل و منبع خبریشان (مثل اینترنشنال یعنی شبکه وابسته به دربار سعودی) تبدیل میشوند.⭕روزه نمی‌گیرند!👈 ولی دلشان برای ربنای شجریان تنگ شده .⭕ کورکورانه کورش‌پرست‌ و طرفدار پیامبر ایرانی یعنی زرتشت و یا عرفان‌های کاذب و فرقه های جعلی می شوند! امّا در عین حال تعلّقات مذهبی را مانع پیشرفت می‌دانند!⭕ هرچه میخواهند میگویند و حتی مسئولین مملکت را مورد اهانت قرار میدهند و فحش میدهند در عین حال از فقدان آزادی بیان و وجود خفقان در جامعه سخن میگویند!⭕  میگویند مرگ کسی را نخواهید و شعار مرگ برآمریکا...» باعث مشکلات مملکتمان شده ،اما از ترور هموطنشان توسط شقی ترین آدمها ابراز خوشحالی میکنند و یا در برابر آن سکوت خفت بار اختیار میکنند.⭕ سلبریتی هایش دستمزدهای آنچنانی میگیرند و در عین حال به شرایط اقتصادی کشور معترضند و خود را عاشق مملکت و غمخوار محرومین جلوه میدهند.⭕به سفرهای تفریحی در آنتالیا و اروپا و... می روند و سه برابر تولید ناخالص ملی لوازم آرایشی مصرف می‌کنند ولی سفر رایگان اربعین و هزینه کربلا و مکه و غذای نذری را که عمدتا نصیب محرومین می شود ، اجحاف در حق ایتام و مستضعفین میدانند!⭕به متخصص نبودن برخی مسئولین اعتراض دارند و این در حالی است که خودشان را در باب هر موضوع تخصصی و غیرتخصصی و در همه بخش‌ها و تمام عرصه ها صاحب نظر می دانند و بدون مطالعه کافی در هر زمینه ای به خود اجازه اظهارنظر و سخنرانی می دهند و بر صحت و دقت علمی بودن قطعی همه آنها هم اصرار می ورزند.⭕اخبار دستاوردهای علمی دانشمندان و متخصصین کشور و فرزندان خودشان را می بینند و می شنوند و در زندگی‌شان لمس می کنند، اما یا ناجوانمردانه می گویند غیرواقعی و تقلبی است، یا به رغم تحریم‌ها، حقیرانه می گویند از خارج آورده اند و به نام خودشان ثبت کرده اند  و یا حتی با وقاحت تمام می گویند در رژیم گذشته طراحی و تولید و حالا رونمایی شد.
مریضن بخدا.من خودم دوس پسر نداشتم.شوهرمم دوس دختر نداشت اصلا.با اینکه هردو دانشگاه رفته ایم واینا.ول ...

شوهر منم همینطور. و از نطرشون کسی که اینکاره نیست مشکل جنسی داره😁

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

شوهر منم همینطور. و از نطرشون کسی که اینکاره نیست مشکل جنسی داره😁

خوبه خودشون سالمنننننن  

برخی از مردم کشور ،گاهی خیلی عجیب میشوند!⭕ بی هیچ دلیل موجهی از قوم عرب‌ متنفرند امّا با افتخار به امارات و دُبی می‌روند و پیشرفت‌های ظاهری آنها را به رخ می کشند و یا حتی به عامل و منبع خبریشان (مثل اینترنشنال یعنی شبکه وابسته به دربار سعودی) تبدیل میشوند.⭕روزه نمی‌گیرند!👈 ولی دلشان برای ربنای شجریان تنگ شده .⭕ کورکورانه کورش‌پرست‌ و طرفدار پیامبر ایرانی یعنی زرتشت و یا عرفان‌های کاذب و فرقه های جعلی می شوند! امّا در عین حال تعلّقات مذهبی را مانع پیشرفت می‌دانند!⭕ هرچه میخواهند میگویند و حتی مسئولین مملکت را مورد اهانت قرار میدهند و فحش میدهند در عین حال از فقدان آزادی بیان و وجود خفقان در جامعه سخن میگویند!⭕  میگویند مرگ کسی را نخواهید و شعار مرگ برآمریکا...» باعث مشکلات مملکتمان شده ،اما از ترور هموطنشان توسط شقی ترین آدمها ابراز خوشحالی میکنند و یا در برابر آن سکوت خفت بار اختیار میکنند.⭕ سلبریتی هایش دستمزدهای آنچنانی میگیرند و در عین حال به شرایط اقتصادی کشور معترضند و خود را عاشق مملکت و غمخوار محرومین جلوه میدهند.⭕به سفرهای تفریحی در آنتالیا و اروپا و... می روند و سه برابر تولید ناخالص ملی لوازم آرایشی مصرف می‌کنند ولی سفر رایگان اربعین و هزینه کربلا و مکه و غذای نذری را که عمدتا نصیب محرومین می شود ، اجحاف در حق ایتام و مستضعفین میدانند!⭕به متخصص نبودن برخی مسئولین اعتراض دارند و این در حالی است که خودشان را در باب هر موضوع تخصصی و غیرتخصصی و در همه بخش‌ها و تمام عرصه ها صاحب نظر می دانند و بدون مطالعه کافی در هر زمینه ای به خود اجازه اظهارنظر و سخنرانی می دهند و بر صحت و دقت علمی بودن قطعی همه آنها هم اصرار می ورزند.⭕اخبار دستاوردهای علمی دانشمندان و متخصصین کشور و فرزندان خودشان را می بینند و می شنوند و در زندگی‌شان لمس می کنند، اما یا ناجوانمردانه می گویند غیرواقعی و تقلبی است، یا به رغم تحریم‌ها، حقیرانه می گویند از خارج آورده اند و به نام خودشان ثبت کرده اند  و یا حتی با وقاحت تمام می گویند در رژیم گذشته طراحی و تولید و حالا رونمایی شد.
فقط اشتباهم این بود که فک کردم اگه تینجا مشکلمو بگم باتوجه به تجربیات زندگیشون راهنمایم کنن که نود د ...

هنوزم دراشتباهین ک فکر میکنین از سر غرض و عقده و حسادت و... ب شما راهنمایی ها و پیشنهاددای اشتباه دادن 

دراصل اینه که اینجا هرکس از ی قوم و فرهنگ و اجتماع متفاوته با ی شرایط متفاوت از ما زندگی کرده دید متفاوتی از مساعل مختلف و آدمای تو زندگیش مثل همسر داره

پس نظرش صرفا ی نظر از دیدگاه خودشه 

اشتباه رو اونی میکنه که درمورد مساعل خصوصی زندگیش مثل همسر وکارو... تاپیک میزنه 

خانه ات را باد برد..توهنوزم نگران وزش باد در موی منی؟؟؟
تازه یه جوریم حکم قطعی صادر میکنن...اونروز یه خانمی میگف صد در صد همه ی مردا و خانما قبل ازدواج رابط ...

کافر همه را ب کیش خود پندارد خوب و بد همه جا هست 

گورستان ها پر از افرادی است که روزی گمان میکردند چرخ دنیا بدون آن ها نمیچرخد
این اطمینان نی نی سایتی ها میدادن  

ببین برات تجربه بشه. من اگر حرفی میزنم طبق تجربه محدود من همسر خودم و چند تا خانواده دور و بر منه. همه همینطورن. کسی که خیانت دیده یا خیانت تو زندگیش عادیه، اولین چیزی که به ذهنش میرسه خیانته. شما که چند سال با یه مرد زندگی کردی میدونی که مردت چه جور ادمیه؟

شنونده باید عاقل باشه. اینجا اگر یه نفر از همسرش تعریف کنه، سریعا سرکوب میشه. جو منفی و بدی رواج دادن. 

شما نباید بعنوان یه زن انقدر دهن بین باشی که حرف کسایی که هیچی از زندگیت نمیدونن، بتونه زندگیتو به مرز نابودی بکشه

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

چند تا اایپیکت و خوندم فقط خودت اصرار داری که شوهرت خیانت میکنه تقصیر و گردن نی نی سایتیها ننداز خودت باید بری پیش مشاور بیچاره شوهرت که همش بهش شک داری اینا خیالاته از زندگیتون لذت ببرید و همش فکر منفی نکنید من خودمم تو خیالاتم همیشه از این فکرا میکنم و میدونم مشکل روحی روانیه و باید درمانش کنم

شما هنوز بچه ای اونقدی بالغ نشدی که بدونی درست و غلط زندگیت چیه وحرفای ی عده ک اصلا نمیشناسیشون رو ا ...

خیلیم موفق بودم تو زندگیم و از این به بعدم ان شالله خواهم بود،تاکور شود هران که نتواند دید

هنوزم دراشتباهین ک فکر میکنین از سر غرض و عقده و حسادت و... ب شما راهنمایی ها و پیشنهاددای اشتباه دا ...

حرف شما واقعا درسته و در کنارش اینکه همه با توجه ب گفته های اون خانم نظر میدند 

الان من مثلا با شوهرم دعوا کنم تو اوج عصبانیت بیام نظر سنجی مطمئنا اون لحظه بدی های شوهرم پیش جشمم صدبرابره و در اون لحظه هیچ خوبی در وجودش نمیبینم پس مشخصه نظراتی ک میگیرم چی میتونه باشه چون همه باتوجه ب حرف من قضاوت میکنن و توی زندگی مندنیستن ک خوبیهایی ک ممکنه شوهرم داشته باشه ببینن

گورستان ها پر از افرادی است که روزی گمان میکردند چرخ دنیا بدون آن ها نمیچرخد
خیلیم موفق بودم تو زندگیم و از این به بعدم ان شالله خواهم بود،تاکور شود هران که نتواند دید

شما خودتو دور نبین از نی نی سایتی ها

همه رو بستی به نفرین و فحش

خودت از خیلیهاشون بدتری

نی نی سایت مثل مواد مخدر میمونه، اونکه معتاده هم میدونه مواد بده ولی نمیتونه ترکش کنه!

ی چیزی عزیزم اینجا مجازی واقعی نیس جدی نگیر 

کاش نقشه سرزمینم به جای گربه شبیه سگ بود تا مردمانش بجای خیانت “وفا” داشتند 😏 (دوس ندارم از زندگی شخصیم بگم میخاستم بگم الان جزو تاپیکام بود پس اینقد اصرار نکن دوست عزیز 😊) ✨دختر شاه پریون نیستم ✨اگه از غم و غصه نمیگم دلیل نمیشه خوشبختم منم مثل همه ی آدما دیگه مشکلات خودمو دارم حتی بیشتر از شما ✨ادما رو از ظاهر قضاوت نکنین 🙏مرسی اه 🤧