2777
2789
عنوان

قیمت طلا رو چه جوری حساب میکنن؟

3621 بازدید | 31 پست

سلام دوستان قیمت طلا رو چجوری حساب مبیکنن ی تک پوش خریدم ۹.۹۳۰ گرم میخام ببینم قیمتش چند در میاد کلاه نرفته باشه سرم

اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم ...اللهم عجل لولیک الفرج ... التماس دعا دوستان

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام الان فک کنم طلا گرمی شده ۴۹۰ تقریبا مال شما نزدیک ۱۰ گرمه نزدیک ۵ تومن به اضافه اجرت ساخت که نمیدونم اجرت تک پوشتون بالاست یا  فک میکنم ۶ و خرده ای شده کلا درسته ؟

سلام الان فک کنم طلا گرمی شده ۴۹۰ تقریبا مال شما نزدیک ۱۰ گرمه نزدیک ۵ تومن به اضافه اجرت ساخت که نم ...

۵.۹۰۰خریدم.ولی هنوز پولشو کامل ندادم میخاستم ببینم اگه گرون حساب کرده برم بهش بگم.

اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم ...اللهم عجل لولیک الفرج ... التماس دعا دوستان
سلام الان فک کنم طلا گرمی شده ۴۹۰ تقریبا مال شما نزدیک ۱۰ گرمه نزدیک ۵ تومن به اضافه اجرت ساخت که نم ...

شده 537

حساب مال 2 نفره✍️✍️گر نگهدار من آنست که من میدانم،شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد 

برنامه هست تو بازار که حساب گر طلاست ..اونو نصب کن خودت حساب کن ...

بعد اگه برای سرمایه خریدی و زیبایش برات مهم نیس باید طلای دست دوم یا از دیوار میخریدی .اینجوری به صرفه تره