2777
2789
عنوان

راسته میگن آدم مار بشه مادر نشه

552 بازدید | 9 پست

سلام روستای خوبم من یه مامان داغونم که کله دیشب رو سه ساعت خوابیدم امروز واکسن ۴ ماهگی دخترم و زدم تب کرد خیلی تازه خوابش برده و کمی تبش کم شده نمیتونم بخایم تا ساعت ۷ و نیم وقت قطره اش بیدار میمونم خواهش میکنم هرکی اینو میتونه یه صلوات برای خوب شدن حال دخترم و پایین اومدن تبش بفرست ممنونم😔

خدایا شکرت تنهام نزار

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس من چی بگم که ۵ روزه نخوابیدم بخاطر واکسن ۱۸ ماهگی دخترم 

همین امشب ی ساعت خوابیدم کلا 

دیشب و شبای قبلم همینطور 

الانم ی ساعت جیغ کشیده و رو پام خوابیده 

خودمم سرما خوردم شدید دوبار رفتم دکتر خوب نشدم

خیلی حالم بدتر از توئه 😭🤧

گفتند که او عاشق گیسوی کمند است،،،موهای من از عصر همان روز بلند است 👧
پس من چی بگم که ۵ روزه نخوابیدم بخاطر واکسن ۱۸ ماهگی دخترم  همین امشب ی ساعت خوابیدم کلا  ...

بمیرم برات اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم انشالله زودتر خوب بشه گل دخترت خودتم همینطور 🌹🌹

خدایا شکرت تنهام نزار
بمیرم برات اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم انشالله زودتر خوب بشه گل دخترت خودتم همینطور 🌹🌹

خدا نکنه 😭مرسی عزیزم

همچین دختر شما 

نگران نباش واکسن ۴ ماهگی سخت نیست 

گفتند که او عاشق گیسوی کمند است،،،موهای من از عصر همان روز بلند است 👧

صلوات فرستادم  براش عزیزم

منم دخترم  مدام مریض  نود درصد شبا همین  بساطم 😔

خداایااا سخت  ب وجودت و پشتیباانیت نیاازمندم اگر کمکم نکنی میشکنم ... منتظر معجزه ی توهستم البته برای من معجزه براای تو ک کاری نیست"  اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم "
صلوات فرستادم  براش عزیزم منم دخترم  مدام مریض  نود درصد شبا همین  بساطم 😔

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم عزیزم انشالله خیلی زود خوب بشه 🙏

خدایا شکرت تنهام نزار