2777
2789
عنوان

واسه خواهرم خواستگار اومد بعد رفتن گفتن جوابشون منفیه

| مشاهده متن کامل بحث + 5198 بازدید | 186 پست

هیچی یروز زنگ زد گف گوشیو بده مامانت بعدم بهونه های الکی هرروزی ی چیز گفتن آخرش نفهمیدیم چیشد گفتن انگاریکی از نزدیکامون به باباش درمورد ما بد گفته باباشم میگفت حتما ی چیزی هست که میگن اونم رو حرف باباش نمیتونست حرف بزنه بی عرضه بود با واسطه و هیچی درست نشد دیگه هم جوابمو نداد اوناهم راه دور بودن ولی بدیش اینه هرچند وقت از طریق یکی از اقوام خبری ازش میاد نمیتونم فراموش کنم ،خوبه مال شما غریبس خواهرت راحت تر میتونه فراموش کنه

همچین پسرایی روانی ان. سر منم اومده، یک سال و نیمه مریضم، اعصابم ریخته بهم ناجور. یکی نیس بگه همون ا ...

جواب پس میدن خدا جای حق نشسته 

دختر بودن هم قوی بودن نیاز داره هم ظریف بودن...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بابا شاه کجا بود  نهایت یه دختر از روستا بگیرن ک نهایت تا کلاس دهم سواد داشته باشه  خ ...

نه مسخره کردم این مدل خانواده های تحفه خودشدنو بالا میبینن زیادی انگار پسرشون کی هست

🔺️🔻به عقایدهم احترام بذاریم 🔺️🔻اگر با نظرم مخالفی مودبانه بیانش کن تا دوستانه تبادل نظر کنیم. اگر نمیتونی لطفا ریپلای و بی ادبی  نکن🚫
خانواده نپسندیدن پسر رو پختن که تمام کنه  دلیل دیگه ای نداره

خانواده هم از اول همه چیو میدونستن فقط با احساسات خواهرم میخاستن بازی کنن انگار 

خدا ازشون نگذره

من مامانم دیونم کرده بخدا کنکور دارم اصلا دلم به درس نمیره همش قرص اعصاب میخورم  بخاطر رفتارمام ...

وای منم کنکور داشتمو مامانم رفتار خوبی نداشت اصلا نمیتونستم درس بخونم بخاطر اینکه خیلی غصه میخورد برای من فکر میکرد دیگه میمونم رو دستش

پسره شغل و کارش چی بود که حالا اینقدر خودشونو تحویل میگیرن؟ خوش بحال آبجیت که آبجی گلی مثل تو داره ...

تو اژانس هوایی کار میکرد اش دهن سوزی هم نبود اما خب خواهرم دوسش داشت فقط واسه دل خواهرم ناراحتم وگرنه اونا برن به درک

پسره چطور تونسته دل بکنه خاک برسرش مرتیکه بی‌شعور، ما زنا احساساتی هستیم ولی پسرا اصن اینجوری نیستن لابد الانم عین خیالش نیس، ان شاء الله ک خدا حال دل خواهرتو خوب کنه 

گاهی خدا میخواهد با دستان تو گره از کار دیگران باز کند... دستان خدا باش  میشه واسه مامان شدنم ی صلوات بفرستی❤️
هیچی یروز زنگ زد گف گوشیو بده مامانت بعدم بهونه های الکی هرروزی ی چیز گفتن آخرش نفهمیدیم چیشد گفتن ا ...

این آشنا بودن خیلی سخته. منم همچین شرایطی ام.   ذلیل شن همچین آدمهایی

خدایا من بخشیدم، از ته دلم.... توام ببخش، کمک شون کن لطفاً...  
هیچی یروز زنگ زد گف گوشیو بده مامانت بعدم بهونه های الکی هرروزی ی چیز گفتن آخرش نفهمیدیم چیشد گفتن ا ...

خدا لعنت کنه ادمای مردم ازار رو ک با احساسات دخترا بازی میکنن من ک راضی نیستم خدا هم راضی نباشه

پسره چطور تونسته دل بکنه خاک برسرش مرتیکه بی‌شعور، ما زنا احساساتی هستیم ولی پسرا اصن اینجوری نیستن ...

نه فک کنم اونم ناراحت باشه همش تقصیر مادره پسره بودخدا ازش نگذره

وای منم کنکور داشتمو مامانم رفتار خوبی نداشت اصلا نمیتونستم درس بخونم بخاطر اینکه خیلی غصه میخورد بر ...

چیکار کردی بمنم مبگی بخدا نمیدونم چیکار کنم گریمم شبا میکنم تا خواهرم نبینه ناراحت بشه  خیر نبینه همسایمون اون دخترش همسنه منه ازدواج کرده هی میاد  یه چیزی میپرونه یکی از اشناهمون جواب رد دادم به مامانم گفته بوددببینم میتونی به بهتر پسر من شوهرش بدی این میوفته یادم بدتر دیونه میشم

مااز طبقه پایین جامعه نیستیم این جامعه اس که چند طبقه روما ساخته  
این آشنا بودن خیلی سخته. منم همچین شرایطی ام.    ذلیل شن همچین آدمهایی

آره بخدا خیای سخته منکه خیلی عذاب کشیدم هنوزم دارم میکشم امیوارم ی روز برسه ازم بخواد که ببخشمش،خیلیا میگفتن قسمت نبوده خو اگه نبوده چرا چند ماه قسمت شده؟که ی عمرم حروم شه جوونیمو اشک بریزم حسرت بخورم کلا ی آدم سرخورده بشم

این چند ماه چه این وسط تو زندگی من قسمت نبود همون اول نمیشد😢😢😢