2777
2789
عنوان

واسه خواهرم خواستگار اومد بعد رفتن گفتن جوابشون منفیه

| مشاهده متن کامل بحث + 5198 بازدید | 186 پست
خوشبحالتون چقد خوب باهاش کنار اومدین‌من یه ماه بود دارم دیونه میشم

الان فراموشش کردم عزیزم اون موقع ها توی چند روز چند کیلو کم کردم....روزای بد گذراست وقت خوشی هم میرسه.

تو یه کتاب خوندم ...ما تو این دنیا قادر به درک ثواب فرستادن صلوات نیستیم  تو اون دنیا میفهمیم که چقدر با ارزش بوده....سعی کنید تا میتونین صلوات بفرستین در حال ظرف شستن،انجام کارهای خونه،پیاده روی و......هم باعث میشه فکرای ناراحت کننده نکنی هم بی نهایت ثواب داره...نیازی نیست صلوات شمار دستت بگیری و بشمری...ارادتمند همه خانومای گل نینیسایتی که تنها دوستان منن❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میخوره تو نمیبینی ولی میخوره شما فقط از ذهنتون بیردنش کنید خواهرتو یه سفر ببر ترکیه وان انتالیا

اهل این چیزا نیس 😔

ان شاء الله یه نفر بهتر بیاد تو زندگیش اونو فراموش کنه

دختر بودن هم قوی بودن نیاز داره هم ظریف بودن...

نمیدونم چراا حس میکنم  خانواده داماد تو ماشین دعوا کزدن  باهم  بعد ار حرص  گفتن اصا برات زن نمیگگیریم  پسرم گقته بدرک زنگ بزنید بگید ن 

تیکر رسیدن منو عشقم بهمه☺بعد کلی دوندگی و سختی  دوباره ی سختی و مانعِ دیگه سرراهمون سبزشد...دعاکنید پایان این سختیاخوشی باشه و تاآخرعمر برای هم بمونیم 😘😘❤❤
الان فراموشش کردم عزیزم اون موقع ها توی چند روز چند کیلو کم کردم....روزای بد گذراست وقت خوشی هم میرس ...

من مامانم دیونم کرده بخدا کنکور دارم اصلا دلم به درس نمیره همش قرص اعصاب میخورم  بخاطر رفتارمامانم الان سرشو بسته واه میکشه وناراحته میگه پسره خوبی بود نمیگه این بدبخت کنکور داره  همش عین افسرده ها نشسته😭

مااز طبقه پایین جامعه نیستیم این جامعه اس که چند طبقه روما ساخته  
عزیزم یه خواستگاری ممکنه حتی در اخرین مراحل شکست بخوره. الان اینجا مقصر هیچ کس نیست.  پسر هم ح ...

اخه فقط خواستگاری نبوده ک از قبل 14 ماه حرف زدن تمام شرایط همو میدونستن و هر دو طرف پذیرفته بودن با همین شرایط و نظراتشون مثبت بود. نمیشه ک. مگه مردم بازیچه دست اونان ک یه روز بگن اره یه روز نه

پسره شغل و کارش چی بود که حالا اینقدر خودشونو تحویل میگیرن؟

خوش بحال آبجیت که آبجی گلی مثل تو داره اسی

زیرکانه ترین راه برای تسلط بر هر جامعه تحقیر و محدود کردن زنان آن جامعه است زیرا زنان اسیر دیگر قادر نخواهند بود انسانهایی آگاه و آزادیخواه پرورش دهند . سیمون دوبوار
خانواده نپسندیدن پسر رو پختن که تمام کنه  دلیل دیگه ای نداره

منم موافقم . دقیقا تنها دلیل همینه 

زیرکانه ترین راه برای تسلط بر هر جامعه تحقیر و محدود کردن زنان آن جامعه است زیرا زنان اسیر دیگر قادر نخواهند بود انسانهایی آگاه و آزادیخواه پرورش دهند . سیمون دوبوار
خاک برسرش چرا پس همچین کردن ؟نگران نباش دنبال دختر شاه هستن!! حتما گیرشون میاد ولی حالشونو جا میاره

نه بابا شاه کجا بود 

نهایت یه دختر از روستا بگیرن ک نهایت تا کلاس دهم سواد داشته باشه 

خدا جوابشونو میده به حق علی

اسی اون پسر اگه وااقعا خواهرتو دوس داشتن نمیزاشت این اتفاقا بیفته   ی ادم بی مسولیته

تیکر رسیدن منو عشقم بهمه☺بعد کلی دوندگی و سختی  دوباره ی سختی و مانعِ دیگه سرراهمون سبزشد...دعاکنید پایان این سختیاخوشی باشه و تاآخرعمر برای هم بمونیم 😘😘❤❤
چ ادماییی پیدامیشه  حالا اگه مابودیم میگقتیم زشتههه بزووور میگرفتیمش😒😒😒بمیرم برا خواهرت &nbs ...

اره همینارو گفتم. 

خدا ازشون نگذره