2777
2789
عنوان

واسه خواهرم خواستگار اومد بعد رفتن گفتن جوابشون منفیه

| مشاهده متن کامل بحث + 5204 بازدید | 186 پست
اونا یه دلیل خیلی محکم تر داشتن  وگرنه راه دور که نشد دلیل

جز این حرف دیگه ای نزدن اخه 

خواهرم هم با خواهر پسره یکم بد حرف زد اگ دلیل دیگ ای داشت میگفتن. دختره فقط گفته راه دوره مامانم مریضه فلان بسان

دختر بودن هم قوی بودن نیاز داره هم ظریف بودن...
پسره چی شد

خبر ندارم میگم غریبه بود 

دلبری خدارو ببین ؛داره میگه: تاخُدات منم، از حرف مردم ناراحت و اندوهگین نباش!♡                                                                                                                                                                          من و تو با همه فرق داریم! من تورو جوری دوست ندارم که بقیه همو دوست دارن من دلم میخواد دنیارو قشنگ کنم!من دلم میخواد تورو عاشق زندگی کنم! یه جوری که از بودنت،از حضورت از اینکه هستی لذت ببری! صبح ک چشماتو باز میکنی با خودت بگی من همونیم که یه نفر حاضرع جونشو برام بدع،برای خوشحالیم ، برای خوشبختیم،برای هرچی که من از زندگی میخوام! غصه اگه داری بگی هی بلند شو بیا دوتایی باهم غصه بخوریم!آدم تنها تنها از پسِ این همه درد برنمیاد! آدم تنهایی بیشتر دردش میاد..‌!من تورو اینجوری دوست دارم که چشمات برق بزنه،از ذوق،از فرط دوست داشتن و از دوست داشته شدن...اره من تورو جوره دیگه ای دوست دارم. . .😍😍💫

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی چی راه دوره مگه قراره مدام برن و بیان؟؟یه آزمایش و یه عقد و بعدم عروسی رو هم شاید سه چهار بار.. ...

منم همینارو گفتم. جواب ما اخه 70%مثبت بود چون خواهرم راضی بوذ. خدا لعنتشون کنه 

قلب خواهرمو شکستن

جز این حرف دیگه ای نزدن اخه  خواهرم هم با خواهر پسره یکم بد حرف زد اگ دلیل دیگ ای داشت میگفتن. ...

خب تغصیر شما نبوده 

اونا توی خودشون یه دلیل محکم تر پیدا کردن 

شاید یه دختر دیگه مد نظر بوده ‌

وگرنه بالا بری پایین بیای مسافت و اینا دلیل بر بهم خوردن این ازدواج نیس 

میشه برای حاجت رواییم چند تا صلوات بفرستی😍♥️مرسی
یه مورد مشابه اومد خواستگاری خواهرم دلشو شکست سال ۸۵ خواهرم انقدر مهربون بود من گریه کردم اونشب ناز ...

ان شاء الله خواهر منم خوشبخت بشه. 

دعا کنید براش 

اون اقا چیشد

اخی عزیزم خواهرتو درک میکنم ، باز خوبه تقریبا یک سال الاف شده منو بگو 3 سااال ، البته من بهش جواب من ...

ان شاء الله چوبشو جوری بخورن ک بفهمن دل شکستن به همین راحتی نیست

ان شاء الله خواهر منم خوشبخت بشه.  دعا کنید براش    اون اقا چیشد

چمیدونم خبری ازش نشد

وزنم در اول پاییز نود و هشت: ۸۵ کیلو 💖 وزن الانم: ۷۷کیلو 💛 وزنم در تحویل سال نود و نه: ۷۳ کیلو 💜 وزنم در تولد سی و پنج سالگیم: ۶۳ کیلو 💚
ان شاء الله خواهر منم خوشبخت بشه.  دعا کنید براش    اون اقا چیشد

اون تقاصشو پس میده دل شکسته کم چیزی نیست

وزنم در اول پاییز نود و هشت: ۸۵ کیلو 💖 وزن الانم: ۷۷کیلو 💛 وزنم در تحویل سال نود و نه: ۷۳ کیلو 💜 وزنم در تولد سی و پنج سالگیم: ۶۳ کیلو 💚
ان شاء الله چوبشو جوری بخورن ک بفهمن دل شکستن به همین راحتی نیست

میخوره

تو نمیبینی ولی میخوره

شما فقط از ذهنتون بیردنش کنید

خواهرتو یه سفر ببر ترکیه وان انتالیا

آره سه تا بچه دارم اصلا ازش خبر ندارم اونا هم همین دوری  راهو و چرت و پرتا.....شما هم غصه نخور ...

عزیزم خدا بچه هاتو حفظ کنه. ❤️

دعا کنین خواهرم زودتر اونو فراموش کنه  دلش شاد بشه