2777
2789
عنوان

بازم پریود شدم😢😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 1567 بازدید | 69 پست
خیلی خصوصی بدون انتقال جنین و فریز ۲۵ میلیون  دولتی هم تازه شروع کردم فعلا اول راهیم ۳ تومن هز ...

یا خدا ۲۵تومن دادی بر هرسری ینی ؟؟؟؟؟؟؟؟چقدر گرون 😭ما اینقدر پول ندارین حالا من چیکار کنم 😭😭😭😭😢😢

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی پلن ،فقط برای پلی کیستیک جواب نیده ؟؟؟؟؟من مشکلی ندارن ولی دوساله باردار نشد

والا همه میرن پیشش و نتیجه میگیرن من تاحالا به خیلیا گفتم رفتن پیشش و نتیجه گرفتن برا همه مشکلا هست منو خاهرام تنبلی تخمدان داشتیم و کیست

خداوند هیچوقت دیر نمیکنه... هرچیزیو تو زمان درستش بهت میده  
والا همه میرن پیشش و نتیجه میگیرن من تاحالا به خیلیا گفتم رفتن پیشش و نتیجه گرفتن برا همه مشکلا هست ...

آدرسشو نگفتی عزیزم

من تصمیم گرفتم مادر بشم هیچ چیز نمیتونه مانع خواسته م بشه حتی پلی کیستیک! خدایاااا فقط محتاج نگاه توام .... از من دریغش نکن.. خیلی التماس دعا دارم برای همه ی بانوهای منتظر.‌‌.. ممنونم که دعامون میکنین😘❤
اخی عزیزم ،انشاالله خوب میشه خب چرا زودتر عمل نمیکتی 

راستش هم فلا یکم دست و بالمون بستس همم اینک کسیو ندارم پیشم باشه برام دعا کن گلم😘

لطفا برا نی نی دار شدنم صلوات بفرستین مهربونا🥰😘

[QUOTE=121469927]کجا باید بریم ؟؟؟/؟؟ب همه ازاین زهله اهو میدن ؟//[/QUOTE ب همه میده اما ب بعضیا چیز دیگه هم ب همراه این میده ب ما فقط همینو داد شمارش رو خاستین بدم صحبت کنید با خودشون البته نمیدونم ارسال بکنن یا نه

خداوند هیچوقت دیر نمیکنه... هرچیزیو تو زمان درستش بهت میده