2777
2789
عنوان

بازم پریود شدم😢😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 1567 بازدید | 69 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زَهله آهو عزیزم کم یابه عطاری ها شاید داشته باشن البته جای معتبر برو چون ممکنه زهله گاو بدن بهت ک تا ...

نه عزیزم شیراز نیستم چجوری باید استفاده بشه

لطفا برا نی نی دار شدنم صلوات بفرستین مهربونا🥰😘
کوار هست عزیزم خاستی ادرس بدم ارزشش رو داره بنظرم چون واقعا معجزه میکنه

بدی ممنون میشم

من تصمیم گرفتم مادر بشم هیچ چیز نمیتونه مانع خواسته م بشه حتی پلی کیستیک! خدایاااا فقط محتاج نگاه توام .... از من دریغش نکن.. خیلی التماس دعا دارم برای همه ی بانوهای منتظر.‌‌.. ممنونم که دعامون میکنین😘❤
وای ؟درمان نشدی ؟؟؟؟؟؟؟

واژینیسموسم فک کنم درمان شده با تمرینا ولی هنو رابطه ندارم یه تیکه گوشت مانند راه واژنمو بسته و بشدت تنگ کرده دکتر گفته باید عمل شم😢

لطفا برا نی نی دار شدنم صلوات بفرستین مهربونا🥰😘
عزیزم ایوی اف هزینش چقدره ؟؟؟؟؟

خیلی خصوصی بدون انتقال جنین و فریز ۲۵ میلیون 

دولتی هم تازه شروع کردم فعلا اول راهیم ۳ تومن هزینه کردیم

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم