2777
2789
عنوان

بازم پریود شدم😢😢😢😢

1561 بازدید | 69 پست

نمی‌دونم کی قراره انتظارم به پایان برسه؟

کی میشه نی نیم بیاد تو دلم

آ ه ه ه ه ه ه ای خدای من................

😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢

من تصمیم گرفتم مادر بشم هیچ چیز نمیتونه مانع خواسته م بشه حتی پلی کیستیک! خدایاااا فقط محتاج نگاه توام .... از من دریغش نکن.. خیلی التماس دعا دارم برای همه ی بانوهای منتظر.‌‌.. ممنونم که دعامون میکنین😘❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

غصه نخور گلم خدا خودش بزرگه 

منم ۳ ساله چشم انتظارم

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم 

خانما من و خاهرام پلی کیستیک داشتیم اونا بعد ازسه چهار سال اقدام خودم بعد از یکسال ونیم با زهله اهو ک یه خانم بهمون داد همون ماه اول مصرف باردار شدیم... بتونین گیر بیارین بهتون قول شرف میدم باردار شین❤️

خداوند هیچوقت دیر نمیکنه... هرچیزیو تو زمان درستش بهت میده  
مشکلت چیه عزیزم

کیست تخمدان که تا حدودی بهبود پیدا کرده

من تصمیم گرفتم مادر بشم هیچ چیز نمیتونه مانع خواسته م بشه حتی پلی کیستیک! خدایاااا فقط محتاج نگاه توام .... از من دریغش نکن.. خیلی التماس دعا دارم برای همه ی بانوهای منتظر.‌‌.. ممنونم که دعامون میکنین😘❤
خانما من و خاهرام پلی کیستیک داشتیم اونا بعد ازسه چهار سال اقدام خودم بعد از یکسال ونیم با زهله اهو ...

چییی؟ متوجه نشدم میشه دقیق بگی چیه و چجوری باید استفاده بشه؟ مرسی

لطفا برا نی نی دار شدنم صلوات بفرستین مهربونا🥰😘
چند وقت انتظار میکشی

سه سال و نیم

غصه نخور گلم خدا خودش بزرگه  منم ۳ ساله چشم انتظارم

میخوام بهش فکر نکنم ولی واقعا نمیشه😢

دیر نمیشه .فقد استرستو کم کن بش فک نکن

استرسم خیلی کمه

ولی خیلی دوست دارم مادر شم برا همین پری ک میشم خیلی دلم میگیره

میخوام بهش فکر نکنم ولی واقعا نمیشه😢

درکت میکنم هر لحظه تو ذهن میاد 

آی وی اف انجام دادی🤔

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم 
چندوقته اقدامی؟

سه سال و نیم