2777
2789
عنوان

بازم پریود شدم😢😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 1567 بازدید | 69 پست
کیست تخمدان که تا حدودی بهبود پیدا کرده

ان شالله باردار میشی عزیزم بتونی زهله اهو گیر بیاری کیستت رو جوری از بین میبره  و همون ماه اول باردار میشی ک خودت تعجب میکنی

خداوند هیچوقت دیر نمیکنه... هرچیزیو تو زمان درستش بهت میده  
درکت میکنم هر لحظه تو ذهن میاد  آی وی اف انجام دادی🤔

نه دلم می خواد طبیعی باردار بشم

من تصمیم گرفتم مادر بشم هیچ چیز نمیتونه مانع خواسته م بشه حتی پلی کیستیک! خدایاااا فقط محتاج نگاه توام .... از من دریغش نکن.. خیلی التماس دعا دارم برای همه ی بانوهای منتظر.‌‌.. ممنونم که دعامون میکنین😘❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ان شالله باردار میشی عزیزم بتونی زهله اهو گیر بیاری کیستت رو جوری از بین میبره  و همون ماه اول ...

ممنونم عزیزم

چیه دقیقا؟؟ چجوری باید مصرف کنم؟؟ شما از کجا گرفتین؟؟؟

من تصمیم گرفتم مادر بشم هیچ چیز نمیتونه مانع خواسته م بشه حتی پلی کیستیک! خدایاااا فقط محتاج نگاه توام .... از من دریغش نکن.. خیلی التماس دعا دارم برای همه ی بانوهای منتظر.‌‌.. ممنونم که دعامون میکنین😘❤
چییی؟ متوجه نشدم میشه دقیق بگی چیه و چجوری باید استفاده بشه؟ مرسی

زَهله آهو عزیزم کم یابه عطاری ها شاید داشته باشن البته جای معتبر برو چون ممکنه زهله گاو بدن بهت ک تاثیر نداره فوووووووووق العاده هست مثل یه معجزه ما از یه دکتر خانگی گرفتیم شیراز هستی تا ادرس بدم برو پیشش 

نه دلم می خواد طبیعی باردار بشم

اشتباه نکن درمان و عقب ننداز 

دکترا میگن تا یکسال اول طبیعی بچه دار نشدی باید دنبال درمان بری برو تا دیر نشده 

چند سالته گلم 🤔

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم 
زَهله آهو عزیزم کم یابه عطاری ها شاید داشته باشن البته جای معتبر برو چون ممکنه زهله گاو بدن بهت ک تا ...

من شیرازم

استرسم خیلی کمه ولی خیلی دوست دارم مادر شم برا همین پری ک میشم خیلی دلم میگیره

بنظر من کاراییی ک دوس داریو انجام بده من 4 ماهه خونه خودمم .چارماهه باردارم .😐هیچی از متاهلی و خونه خودم نمیفمم .انشاالله هرموقه وقتش باشه خدا بهت بچه میده عزیزم

عاشقتم پرنسایه من😙
اشتباه نکن درمان و عقب ننداز  دکترا میگن تا یکسال اول طبیعی بچه دار نشدی باید دنبال درمان بری ...

من تا ی سال هم صبر نکردم و دکتر رفتم

خدا می‌دونه چقد دارو و پودر و کپسول و آمپول استفاده کردم

من تا ی سال هم صبر نکردم و دکتر رفتم خدا می‌دونه چقد دارو و پودر و کپسول و آمپول استفاده کردم

منم سه ساله دنبال درمانم آی وی افم میکنم جواب نمیده یعنی موقع لقاح جنین نمیشه. 😢😢😢😢

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم 
ممنونم عزیزم چیه دقیقا؟؟ چجوری باید مصرف کنم؟؟ شما از کجا گرفتین؟؟؟

عکسش رو میفرستم عزیزم اندازه یه عدس یکم بیشتر ازش میبری چون تلخ و بد بو هست میزاری تو کپسول و ازش هرشب میخوری من ده شب خوردم و نتیجه گرفتم 

منم سه ساله دنبال درمانم آی وی افم میکنم جواب نمیده یعنی موقع لقاح جنین نمیشه. 😢😢😢😢

فقط کافیه خدا آمین بگه😢

بنظر من کاراییی ک دوس داریو انجام بده من 4 ماهه خونه خودمم .چارماهه باردارم .😐هیچی از متاهلی و خونه ...

یعنی اشب اول باردار شدی🤔

فقط کافیه خدا آمین بگه😢

ک فعلا نمیگه 😢😢😭😭😭😭