2777
2789
عنوان

ادامه ی تاپیک انتقام یا...

| مشاهده متن کامل بحث + 355 بازدید | 27 پست
پزشکی قانونی که جواب درست و حسابی نمیده به آدم. جواب رو هم خودش فرستاد برای دادسرا، گفت فردا برید. و ...

عزیزم نگران نباش انشالله همه چیز ختم بخیر میشه   خواهرتون هم سالم هستن 

«فَاللَّهُ خَيْرٌ حافِظاً وَ هُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ»

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هزینش خیلی زیاده اخه

نه شما بگید اول  گوش پسره رو بپیچونه  وقتی دیه رو گرفتین هزینه وکیل رو هم میدید 

هزینش خیلی زیاده اخه

همینجا تاپیک بزن ببین کسی وکیل خوبی که با قیمت پایین یا هرجوری که میتونین هزینه کنین میشناسه یا نه

اخه یادمه تو یه تاپیکی چند ماه پیش یه نفر همچین وکیلی معرفی کرد

انشاا... که خواهرتون بیماری خاصی نگرفته باشه و اوضاع روحیش خوب بشه

اون عوضیا هم بفرستن به درک

خدا لعنتشون کنه که از مرد بودن فقط نر بودنو دارن آشغالا

میشه یه صلوات برای سلامتی خانوادم بفرستین❤❤❤  لطفا یه صلوات هم بفرستین برای سلامتی همگیمون❤#لطفا_کودکان_را_نبوسیم   #من_به_شما_دست_نمیدهم_چون_شما_را_دوست_دارم ✋ 
همینجا تاپیک بزن ببین کسی وکیل خوبی که با قیمت پایین یا هرجوری که میتونین هزینه کنین میشناسه یا نه ...

مرسی عزیزم، حتما اینکارو میکنم

بیشتر پیگیرم که به آدم دیگه ای آسیب نزنن.

ممنون از راهنماییت

همین دیگه. من سرچ کردم، زده بود تا سه هفته قابل تشخیصه.

فوقش ببرید یه جای دیگه واسه معاینه    یا معاینه رو تکرار کنید  شاید اشتباهی صورت گرفته 

مرسی عزیزم، حتما اینکارو میکنم بیشتر پیگیرم که به آدم دیگه ای آسیب نزنن. ممنون از راهنماییت

قربونت عزیزم

خیلی ناراحت شدم

هم خواهرت هم خودت الان سخت ترین روزا رو دارین خدا خودش کمکتون کنه و دوباره ارامش برگرده به زندگیتون

میشه یه صلوات برای سلامتی خانوادم بفرستین❤❤❤  لطفا یه صلوات هم بفرستین برای سلامتی همگیمون❤#لطفا_کودکان_را_نبوسیم   #من_به_شما_دست_نمیدهم_چون_شما_را_دوست_دارم ✋