2777
2789
عنوان

پولدارترین کسی ک دیدین کی بود و مایه داریش در چ حدی بوده؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 4206 بازدید | 138 پست
😍بازم بگو دوس دارم بدونم محله پولدارا چجوريه

زود جمع و جور کردم برگشتم محله گل و بلبل خودمون تا افسردگی نگرفتم 😜ولی لعنتیا حتی گربه هاشونم با کلاس بودن همچین متین راه میرفتن مثل گربه های محله ما با ی حرکت ی پرش سه متری نمیرفتن 😀تازه با فخرم ادمو نگاه میکردن، ببینم شوهرم میتونه ی سگ دست دو برام ردیف کنه، لعنتی خیلی کلاااااس داره همشون داشتن😥

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا جدا از شوخی منم مسکن مهرم تهران اکثر همسایهامون کارگرن ماکارمنده همسرم

اینجا کارگرا ،پیمانکارا، تاسیساتیا ، رنگ کارا و حتی مهندسای عمران به بیکاری خوردن ، خیلیا ماه تا ماه بیکارن 😯😯😯

منم دانشگاه شهرک غرب همون شهرک قدس که میگی میرفتم ترم اول این خونه هارو میدیدم افسردگی میگرفتم ولی بعد دیدم پولدارتر از اونا هم هست توی زعفرانیه و نیاوران

پولدارترین آدمی که دیدم استاد دانشگاهمون بهنام دهکردی که همه استادا میگفتن نصف بیشتر خونه ها و ساختمونای بالاشهر تهران مال اونه خیلی پیر و بداخلاق بود ولی معلوم بود با اصالته حالشم بد بود اورژانس میومد دانشگاه میگفت میخوام اگر مُردم تو دانشگاه بمیرم

زود جمع و جور کردم برگشتم محله گل و بلبل خودمون تا افسردگی نگرفتم 😜ولی لعنتیا حتی گربه هاشونم با کل ...

اوناهم همشون پولدار نیست بعضیاشون معمولین ازاول اونجا هونه داشتن مثل پدرمن ،ماخودمونم سمت تجریشیم ولی وضعمون خیلی معمولیه

منم دانشگاه شهرک غرب همون شهرک قدس که میگی میرفتم ترم اول این خونه هارو میدیدم افسردگی میگرفتم ولی ب ...

چقد ب کارش متعهد بوده😂😂😂

عزیزا برام دعا کنین باردار باشم😔❤
پولدارترین خودمون  خونمون زعفرانیه است ۲۰۰۰متر خونمونه ۷ تا خدمه دارم و اشپز  سالی دوبار ...

اینحا چکار میکنی پس؟

رهگذر کوچه تنهاییم غصه به دوش غم به کوش درد به دل داده و دل گشته فراموش دراین غمکده تنگ شدم دلقک یک مشت ادم مدهوش تو که میخوانی این نوشته م از قعر دلت بکن دعای برای این دل بیهوش   
اوناهم همشون پولدار نیست بعضیاشون معمولین ازاول اونجا هونه داشتن مثل پدرمن ،ماخودمونم سمت تجریشیم ول ...

دقیقا همسایه های ما هم اغلب ۴۰_۳۰ ساله انگار اونجا ساکنن همشونم پیر هستن🙄

🥰🥰آیلتسی ها بیایین اینجا دور هم باشیمhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/3928843/دوستایی-که-میخوان-ایلتس-امتحان-بدین-بیایین-با-هم-باشیم?postId=124787704
هان چهلستون.چجوری سهم دارن من فکر میکردم اینجور املاک دولتی هستن

منم همین فکرومیکردم وتعجب کردم گمونم پول میدن و دولت با پولش کار میکنه مث کارخونه ها که میتونی سهامشونو بخری

ای وای از اون روز که سنگم طلا شه..... کسی چه می داندشاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد،یا پیانو می زندو آواز می خواندوجلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد.کسی چه می داند،شاید تنها شرط معشوقه ی هیتلربه خاک وخون کشیدن دنیا بود                                                   کسی سر از کار زن ها در نمی آورد،با سکوتشان شعر می خوانند،با لبهایشان قطعنامه صادر می کنندباموهایشان جنگ می طلبند , باچشم هایشان صلح! کسی چه می داندشاید آخرین بازمانده ی دنیا زنی باشدکه با شیطان تانگو می رقصد ...💙💙#سیاوش_شمشیری