2777
2789
استاتر مطمئنی شکم جزئی داری؟ چجوری ممکنه؟ منم ۱۷۰ هستم و الان ۷۰ وزنمه اما اصلا از وزنم راضی نیستم و ...

واا مگه میشه با ۷۰ کیلو شکم داشته باشی اونم با قد ۷۰ 

شانه هات راست هست؟

ستون فقراتت راسته؟

تو را ای عشق جااانم صدا کردم ولیکن برتر از جانی
استاتر مطمئنی شکم جزئی داری؟ چجوری ممکنه؟ منم ۱۷۰ هستم و الان ۷۰ وزنمه اما اصلا از وزنم راضی نیستم و ...

خب یه کمی شکم طبیعیه اما در کل کمرم باریکه زیاد به چشم نمیزنه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واا مگه میشه با ۷۰ کیلو شکم داشته باشی اونم با قد ۷۰  شانه هات راست هست؟ ستون فقراتت راسته؟

تخته شانه دارم کلا استخون بندی درشتی دارم، شکم اونقدر ندارم که همون یه کوچولو هم بخاطر زایمانمه در کل میگم با اینکه ۷ کیلو کمتر از شمام بازم احساس میکنن باید شکمم جمع‌تر باشه

امر دیگ باشه عزیزم؟ فکر نمیکنی دیر شروع کردی؟؟ با دوماه این شکلی نمیشی که سخت تر از این حرفاست

آره واقعا اینطوره اما اگه واقعا شدنی باشه جای شکرش باقیه تا یه سالم صبر میکنم چون این طوری دوس نداره مانتو بلوز بهم نمیاد شل میشه یا جاش نمی شینه

تخته شانه دارم کلا استخون بندی درشتی دارم، شکم اونقدر ندارم که همون یه کوچولو هم بخاطر زایمانمه در ک ...

حالا من مشکلی مهم تر از شکم دارم واسه همین توجه نمیکنم😉😉

[QUOTE=121457735]اضافه وزن داری دختر شما باید ۶۸کیلو بشی ورزش و دم نوش های گرم مثل زنجبیل و زیره و دارچین و خوردن س ...[/QUOTE

زیاد دوس ندارم لاغر بشم استخوان بندی ضعیف و نازکی دارم در کل پهن نیستم اگه لاغر بشم عین نی قلیون واقعی میشم

تا عید؟ دو ماهه تغییر فاحشی نمیکنی  ولی هر وقت شروع کنی دیر نیست

راستی من هروقت میرم باشگاه موقع نرمش و ایروبیک قلبم سوزن سوزن میشه  علتش چیه ؟؟

و برای اینکه من میخوام اندامم این شکلی بشه چه حرکاتی رو در باشگاه پیشنهاد می کنین؟

آره واقعا اینطوره اما اگه واقعا شدنی باشه جای شکرش باقیه تا یه سالم صبر میکنم چون این طوری دوس نداره ...

اره خب یکساله که خیلی نتیجه خوبی میتونی بگیری اما بازم بیشتر از یکسال باید ورزش کنی